A day in our life

Niets is zo fijn als binnengluren in iemand anders zijn huis, toch? Echte foto’s van echte mensen.

Toen fotograaf Tobias Van Toledo mij vroeg of hij een paar uur mocht komen fotograferen op een doodgewone zondagochtend, was ik meteen dolenthousiast. Gewoon even meevolgen hoe het er tijdens het weekend bij ons thuis aan toe gaat. Hier gaf ik jullie al een sneakpeek van ons Moederdagontbijt.

Hoe fijn is het om spontane en oprechte foto’s te hebben gewoon lekker thuis in je gloednieuwe keuken en leefruimte? Ik vind het resultaat alvast fantastisch en zo heb ik al enkele mooie sfeerbeelden van onze keukenverbouwing! Leuk toch hé?

Je kan Tobias ook bij jou thuis laten komen voor een ‘Day in the life’ reportage. Neem hier contact met hem op.

Wist je trouwens dat ik tegenwoordig maandelijks voor Maison Slash ga binnengluren bij een gezin thuis voor de rubriek ‘Achter de voordeur’?

4 thoughts on “A day in our life

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.