Feest voor Frauke!

“Het leven is een feest, je moet alleen zelf de slingers ophangen!” Sinds ik deze quote in mijn hoofd heb geplant, hebben wij hier altijd een reden voor een feestje. Frauke haar derde verjaardag is hier dus niet onopgemerkt voorbijgegaan! We sluiten hiermee het babytijdperk voorgoed af ten huize Van Ael-Gielkens en dat doet enerzijds raar, maar het biedt ook nieuwe perspectieven :-).

Met een feestje op haar verjaardag zelf en nog een groter feestje afgelopen zondag met lekkere zelfgemaakte taart, bbq, muziek, slingers, cadeautjes vrienden & familie, kon haar verjaardag niet meer stuk! Een moment waarop je beseft hoe belangrijk familie en vrienden zijn! En heerlijk toch om je kleintje zo te zien stralen en te zien genieten van alle aandacht!
Langs deze weg wil ik ook nog iedereen bedanken voor de prachtige cadeautjes…en Frauke haar eerste fietsje komt eraan! (wordt vervolgd!)

Enkele foto’s uit de feestjes gegrepen…


Met mijn liefste meter en peter:


ps: De verjaardagstaart heb ik zelfgemaakt en versierd met feestprints van studio lala. Het feestkleedje van Frauke heb ik zelfgemaakt met een paneelstofje van bambiblauw, haar sandaaltjes zijn gouden Saltwater sandaaltjes en kocht ik bij goldfish. De verjaardagskroon van Frauke kan je als DIY-pakket bestellen bij Femma. Het SuperSand dat we als cadeautje aan Frauke gaven, vonden we bij  Fun. Alle foto’s heb ik genomen met mijn iphone en heb ik nog eens bewerkt met de vscocam app, één van mijn favoriete apps van het moment! 

 

7 thoughts on “Feest voor Frauke!

  1. Wow, wat een mooie (en hoogstwaarschijnlijk héérlijke) taart! En wat een stralende jarige zeg. Prachtige foto’s. Wij sluiten hier binnenkort ook het babytijdperk af met een driejarige, eentje met evenveel krulletjes als Frauke. Ik kijk ook al enorm uit naar het feest, maar de planning (feestprints, deco, taart, eten, …) is ook al héél leuk! 🙂

  2. whouw u foto’s zijn mooi ,Frauke en Kobbe mogen fier zijn om zo’n bezige bij als mama te hebben die bijna alles kan maken .Voor ons is het fijn om zo alles mee kunnen op te volgen en de leuke creaties te zien .

  3. Gelukkige verjaardag voor Frauke! 🙂 ze heeft er blijkbaar van genoten!
    Dat SuperSand wat is dat eigenlijk voor iets? Is dat makkelijk opruimbaar zand ofzoiets? Of een soort klei?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.