0
MAMA ZIJN Uncategorized

Zes jaar Kobe

IMG_5602Lieve Kobe,

Aan de vooravond van jouw zesde verjaardag heb jij wel een jaarbriefje verdiend. Zes jaar geleden maakte jij van mij de gelukkigste vrouw ter wereld. Iets waar ik al jaaaaaaaaaren van droomde, gebeurde: ik kreeg een kind! Ik werd voor de eerste keer mama van een prachtige zoon, en wat voor eentje!

Het afgelopen jaar ontpopte jij je van kleine kleuter tot grote jongen klaar voor het eerste leerjaar. Je leergierigheid, je zin voor avontuur, je zachte zorgende kant maakt van jou een zoon om trots op te zijn. Je doet ons lachen, je hebt humor en je bent de beste grote broer voor je kleine zusje. Je bent sportief, een durfal en je weet verdorie goed wat je wilt. Je staat stevig in je schoenen en zal je niet snel laten doen, tegelijkertijd ben je ook ‘oh zo gevoelig’ maar dat siert jou tegelijk ook zo hard. IMG_5634

Ik moet jou bedanken lieve Kobe. Ouder zijn is niet altijd gemakkelijk, dat weet elke mama of papa, maar jij laat ons elke dag voelen dat het leven vol kleine gelukjes zit en dat we moeten genieten van elke dag, jij bent de grootste levensgenieter die ik ken en dat heb je vandaag op jouw feestje weer eens laten zien. Ik zou mij geen leven meer zonder jou kunnen voorstellen!

Ik wens jou het komende jaar, een jaar vol leuke uitdagingen. Je zal leren lezen, schrijven en rekenen. Je eerste zwemdiploma halen. Nieuwe vriendjes maken in de chiro. Het wordt  jaar waarin je nog eens Grote Broer wordt en daar leef je nu al keihard naartoe. Ik wens dat je het komende jaar mag doen wat je graag doet en wij zullen je daar altijd 100% in steunen. Ik wens je een jaar waarin je je vrolijke zelf mag zijn en waarin je veerkracht genoeg hebt wanneer het minder gaat, en ook dan zullen mama en papa er zijn voor jou.

Gelukkige verjaardag liefste schat! Mama en papa zien je graag en zijn supertrots op jou <3. Duizend hartjes voor jou!

 

Love You! xxx
Je mama IMG_5633PS: benieuwd naar het recept van de taart? of naar wat we deden op de verjaardagsfeestjes? kom deze week zeker nog eens langs, want dan verklap ik het allemaal!

 

 

You Might Also Like...

4 Comments

 • Reply
  leen
  augustus 28, 2016 at 7:30 pm

  happy birthday Lieve Kobe!!
  Mijn dochtertje was vandaag jarig en is ook 6j geworden.
  Hier werd het een Frozentaart ?

 • Reply
  Nathalie
  augustus 29, 2016 at 8:54 am

  Wat worden ze snel groot he! Wanneer doen we die koffie eens? Ik heb tijd nu hahahaha (ik ga niet meer werken —-> bekken!)

 • Reply
  bé vermeiren
  augustus 29, 2016 at 11:29 am

  Proficiat grote jongen!

 • Reply
  Lottes Anekdotes
  augustus 29, 2016 at 7:26 pm

  Gelukkige verjaardag, Kobe!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.