0
EROPUIT

Waarom een bezoekje aan het Hard Rock Café met je kiddo’s de moeite waard is

Dat wij graag op uitstap gaan met onze kinderen is geen geheim. Leuke steden bezoeken en ontdekken gecombineerd met eens lekker gaan eten, wat wil een mens nog meer? Of op zondagochtend samen gaan ontbijten bijvoorbeeld, dat is het liefste wat wij doen. Quality time ten top! Wist je dat je in het Hard Rock Café in Antwerpen af en toe kan genieten van een speciaal ontbijt? Wij gingen het vorige week testen!

Wie aan het Hard Rock Café denkt, denkt misschien niet meteen aan een kindvriendelijke plek. Maar niets is minder waar. Wij werden er hartelijk ontvangen door de paashaas en het supervriendelijke personeel, echt waar! We konden er genieten van een overheerlijk paasontbijtbuffet met broodjes, spek en eieren, vers fruit, granola…mmmm alles supervers en lekker bereid. En terwijl wij rustig genoten van ons eten, zorgde een animatieteam voor onze kiddo’s. Ballonnen, tattoeages, knutsels en frutsels…Kobe en Frauke werden omgetoverd tot echte rocksterren, how cool was that? En ons Milleke…die zag dat het goed was!

Weet je wat? Het is ook gewoon superfijn om eens te vertoeven tussen al die muzikale sterren, ge kunt er niet vroeg genoeg aan beginnen, nietwaar?
Dus…ben je een dagje in Antwerpen en toevallig op de Groenplaats, spring dan zeker eens binnen in het Hard Rock Café!

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.