0
EROPUIT Op reis met kinderen

Yay! Wij gaan naar Zweden!

Yay!!!! Vi går till Sverige! Wij gaan naar Zweden!

We moeten je waarschijnlijk niet meer vertellen hoe verliefd wij zijn geworden op Zweden! Twee jaar geleden proefden we voor het eerst van dit prachtige land met onze kindjes en sindsdien hebben we echt een crush op Zweden!

Op avontuur met Pippi

Deze keer gaan we de andere kant van het land ontdekken. We beginnen met Villa Kakelbont en bezoeken meteen het attractiepark Astrid Lindgrens Värld, waar Pippi Langkous, Ronja de Roversdochter en vele andere kinderboekenhelden ons welkom zullen heten. Ook de rest van de reis zullen we avonturen beleven die zo uit een spannend kinderboek lijken te komen: met z’n allen slapen in een tipi-tent bijvoorbeeld. En de kinderen bouwen een eigen vlot bij Yttermalungs en gaan op zoek naar elanden. Een rondreis door prachtige natuur, maar ook langs de leukste attractieparken van Zweden. Bovendien bezoeken we deze keer ook de hoofdstad Stockholm, daar kijken we al enorm naar uit, dat moeten we je niet vertellen!

We konden deze reis natuurlijk op eigen houtje boeken, maar we doen het ook dit jaar weer met Pharos Reizen want uit ervaring weten we ondertussen dat alles altijd tot in de puntjes is verzorgd waardoor je een echt vakantiegevoel hebt zonder zorgen.

Kobe, Frauke en ons Milleke kijken er alvast enorm naar uit, en wij ook natuurlijk! Tellen jullie mee af tot de grote zomervakantie?

Stay in touch!

PS: We boekten de 15-daagse familierondreis Vimmerby, Stockholm, Malung

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Anke De Block
    april 8, 2018 at 7:03 am

    Volgend jaar gaan we ook een doortrek doen door Zweden! Met de caravan dan weliswaar! ?

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.