0
EROPUIT Kinderactiviteiten

De 5 leukste fietsactiviteiten met kinderen

Fietsen met kinderen wordt hoe langer hoe populairder! En wij zijn hier altijd te vinden voor een leuke fietsactiviteit. Ondertussen hebben we al een paar superleuke tips verzameld, een overzichtje deel ik hier graag met jou, zet ze alvast op je bucketlist voor het lange weekend of volgende vakantie!

1. BMX’en of fietsen op het Provinciaal Wielercentrum in Antwerpen

Ik heb hier een zware BMX-fan in huis dus wat was ik blij toen we dit leuke parcours ontdekten op nog geen 10km van ons thuis! Op het Provinciaal Wielercentrum Antwerpen kan je gaan fietsen op een echte wielerpiste van 333m, springen en jumpen op een bmx-parcours van 390m en je kan er ook gaan skeeleren op een skeelerovaal van 300m. Heb je zelf geen materiaal? Geen probleem, dit kan je er allemaal huren! Cool hé?

2.De Lustige Velodroom

(foto: Westtoer)

Wie Blankenberge zegt, zegt de Lustige Velodroom. In de buurt van de Pier ligt al sinds 1933 een houten wielerbaan waarop je met een olijke fiets kan rondtoeren. Hier heb ik zelf als kind superleuke herinneringen aan dus dit staat zeker nog op onze to do-lijst om deze zomer te doen.

3.MTB-parcours in het Speelbos

Vlakbij ons ligt het Speelbos Marselaer waar ook een echt mountainbikeparcours is voor de allerkleinsten! Je wilt niet weten hoeveel rondjes Kobe hier al gereden heeft met zijn fietske.

4. Wielerpiste Cimorné in Aalst

In Aalst is er een echte hotspot! In de Bevoorrading kan je terecht met je kinderen om heerlijk te gaan fietsen op  een echte wielerpiste terwijl jij geniet van een lekkere koffie! Of je kan er ook iets eten zoals een lekkere boterham of een krokske. Echt leuk om met de kinderen te doen als je in Aalst bent. Het levert gegarandeerd mooie plaatjes op.

5. Fietsroute met kinderen

Fietsen met kinderen wordt hoe langer hoe populairder. En wij zijn hier altijd te vinden voor een leuke fietstocht dus niets houdt ons tegen om met de kinderen te gaan fietsen. Op de markt zijn er heel wat leuke fietskarren en zitjes in alle soorten en maten. Leuke jongensfietsen of meisjesfietsen zijn er ook in alle soorten, maten en kleuren. Een overzicht van de leukste fietsroutes met kinderen vind je hier.

 

Nu nog het zonnetje op jullie snoet en je fietsdag kan niet meer stuk!

Veel fietsplezier!

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.