0
Feesttips LIFESTYLE

Een Groeifeest voor Kobe

Huh? Is dat echt al mei? In juni staat er hier weer een feestje gepland, want dan organiseren we een Groeifeest voor Kobe!  Dat betekent dat ik dringend in gang moet schieten met de voorbereidingen voor het feest. Gelukkig vond ik hier al een geweldige checklist. Download de checklist ook via deze link en organiseer je communie of lente-of groeifeest like a pro! Onze uitnodigingen zijn al klaar en lieten we ook maken bij Tadaaz, lekker handig en supermooi. Hoe geweldig is het dat Kobe ondertussen zelf de adressen schrijft voor de VIP’s van zijn feest! Ja, mijn oogappel groeit echt als kool en dat moet dus gevierd worden.

Een Groeifeest met betekenis

We willen niet zomaar een lentefeest geven waar het draait om cadeautjes want die krijgen ze al genoeg met verjaadagen en andere feestdagen. Nee we willen zijn Groeifeest echt betekenis en zin geven. En daarvoor heb ik jullie hulp nodig! Hebben jullie al eens een Groeifeest georganiseerd? Zo ja, hoe ging dat dan? En waar vonden jullie mooie teksten? Deden jullie iets speciaals? En waar vonden jullie inspiratie?

Ondertussen ga ik ook op zoek naar tafeldecoratie, ideetjes om het feest te stylen, bedankkaartjes, en animatie voor de kiddo’s (hiervoor ga ik net als bij het verjaardagsfeestje van Milleke aan de slag met het boek van Studio Lala!). Een Pinterestbord om al deze ideetjes te verzamelen mag hierbij niet ontbreken :-).

Wordt dus zeker nog vervolgd, wij weten ondertussen wat doen ;-).

Ik heb ook nog leuk nieuws voor jullie, want van Tadaaz mag ik jullie een kortingscode COM18LW geven van 10% bij een bestelling vanaf 50€! Ideaal dus om nog snel bedankkaartjes of tafeldecoratie te bestellen. Of uitnodigingen zoals die van ons? De code is geldig tot 30/6/2018.

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Chris Willocx
  mei 1, 2018 at 8:39 am

  Hallo,
  Ik ben Chris van O de Vie en bereidt samen met ouders het groeifeest van hun kind voor op een speelse, maar toch diepzinnige manier en betrek hierbij alle genodigden. Neem eens een kijkje op onze website: http://www.odevie.net. Wij staan open voor alle levensbeschouwingen en werken volledig op maat. Bij enkele gezinnen ben ik al opnieuw gevraagd voor de broertjes of zusjes.
  Ik doe dit al enkele jaren en geniet er zelf met volle teugen van.
  Je mag mij altijd contacteren om meer info. Een fijn groeifeest voor Kobe.
  Groet
  Chris

 • Reply
  lielebeesje
  mei 1, 2018 at 9:36 pm

  Twee jaar geleden deden wij het zo: http://lielebeesje.blogspot.be/2017/09/lentefeest-3-inspiratie-voor-mooie.html. Voor zoonlief hebben we dit jaar iets anders bedacht, maar zeker even leuk …

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.