Mil zijn eerste jaar in (wasmand)foto’s

Maandag werd ons Milleke één! Yay!

Ik kan niet geloven hoe snel het jaar voorbij is gevlogen! Mixed feelings, want enerzijds ben ik zo blij dat Milleke al zoveel kan en al echte peuterstreken begint te krijgen, anderzijds gek dat we geen baby’tje meer in huis hebben, snif! Eén ding is wel zeker, ons gezinnetje werd alleen maar beter en nog hechter met de komst van ons Milleke, zo’n lieve energieke en gelukkige baby! Hij vulde niet alleen onze hartjes, maar ook onze wasmanden.

Elke maand een foto

Wat ben ik blij dat ik hem elke maand in zijn wasmand legde om een foto te nemen want zo kunnen we zien hoe hard hij echt gegroeid is zijn eerste levensjaar. Van 3,2kg uit mijn buik naar 11,5kg op één jaar. Van 51cm naar 79cm!

Zullen we dit blijven doen tot hij 18 jaar is? Of nog langer?

 

5 thoughts on “Mil zijn eerste jaar in (wasmand)foto’s

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.