0
Baby Feesttips LIFESTYLE Zelfgemaakt

Dé ingrediënten voor het perfecte eerste verjaardagsfeestje

“I constantly go between wanting you to stay my baby forever and being excited about all the amazing things you’ll do in this life”

Is Mil echt al 1 jaar? Knijp eens in mijn arm? Ik kan het zelf nog niet geloven dat mijn kleine lieve schattige baby plots al 1 is! Dat verdiende dus een feestje! En het is niet omdat hij er zich zelf nog niet echt bewust van was, dat we onze gasten niet konden trakteren op een geweldig feestje! Benieuwd naar onze ingrediënten?

Ingrediënten
Tandenstokers
Confettimix
Bruin kraftpapier
Witte taartenonderzetters
Servetjes wolkjes
Feestprints van Studio Lala
Witte ballonnen
Ijzerdraad
Eucalyptus
Washitape
Foto’s van je baby

FOOD
Om mijzelf zo weinig mogelijk stress te bezorgen de dag van het feestje, delegeerde ik! Hoera! Ik bestelde taarten bij een kennis die taarten en cupcakes maakt in haar vrije tijd en mijn lieve mama zorgde ook nog voor een overheerlijke zelfgemaakte carrot cake!
Ik liet leuke feestprints met de wolkjesfeestprints maken bij Studio Lala waardoor ik taart-en cupcaketoppers om al het lekkers te versieren. Een apart geprint tekstbordje die ik in een gouden kader stopte, maakte de sweet table van ons Milleke helemaal af! Nog wat eucalyptus en boomstammetjes al taartonderzetters, wow!

STYLING
Foto’s zijn altijd een leuk idee! En wat ben ik blij dat ik het afgelopen jaar elke maand een leuke wasmandfoto maakte van ons Milleke (waarover later meer) zodat je echt kan zien hoe hard hij is gegroeid! Ik plakte ze met washitape op de muur en iedereen kon ervan meegenieten, leuk!

Ik maakte een ballonnenslinger met witte ballonnen en ijzerdraad en stopte er wat eucalyptus in, weer een wow effect met weinig middelen, I like!

Op de tafel legde ik bruin kaftpapier (kocht dit bij AVA) en taartenonderzetters, wolkjesservetjes en nog wat eucalyptus en confettimix en de tafel zag er mega feestelijk uit! Eucalyptus is zo’n dankbaar stylingproductje, achteraf laat je het drogen en kan je er thuis nog verder van genieten. Op de sweet table zette ik de overschot van de eucalyptus in een vaasje.

Ik bestelde nog leuke gouden ballonletters om Mil zijn naam te vormen, zodat iedereen goed kon zien dat ons Milleke 1 jaar werd, hoera!

LEUK DAT JE ERBIJ WAS!
En om alle lieve mensen te bedanken die aanwezig waren, bestelde ik zakjes bij Studio Lala, stopte er een leuke foto in van Milleke zijn cakesmash en klaar was ons bedankcadaeutje, leuk toch hé? Hoe zoiets simpel zo leuk ka zijn?

KINDERBOERDERIJ
Ook de locatie was superleuk gekozen!
Eigenlijk wilde ik het feestje thuis doen, maar omdat we nog altijd in volle verbouwing zitten en we ondertussen toch wel een heel grote familie zijn geworden (ha jaaaaa, lang mijn kant met zes kinderen en langs Patrick zijn kant met vijf kinderen, allebei gescheiden ouders met nieuwe partners en dan ook nog eens allemaal lieven en al heel veel kinderen erbij, geweldig hé!)
Ik ging dus voor een feestje in de Kinderboerderij Cuytegemhoeve, een plek waar mijn hart ligt want ik heb er 10 jaar als jobstudent gewerkt. Ideaal om onze grote familie bij elkaar te brengen! Het zonnetje zorgde ervoor dat we zelfs buiten konden genieten van het eerste lentezonnetje, de kinderen konden in de speeltuin spelen en Milleke zag voor het eerst in zijn leven kleine geitjes, wat wilt een mens nog meer?

Ik ben dus dankbaar, dankbaar voor dit meer dan geslaagde feestje waar ik met een minimum aan inspanning zorgde voor een WOW-resultaat!
Merci Ine, want dankzij jouw boek ‘Feest’ creëerden we onze eigen wow-factor en een feestje om nooit meer te vergeten.

Genieten jullie nog even mee?

You Might Also Like...

4 Comments

 • Reply
  maai
  maart 14, 2018 at 9:42 am

  Wow inderdaad, heel erg tof gedaan, wat zag dat er gaaf uit. En natuurlijk dikke gefeliciteerd. 1 Jaar alweer, ongelofelijk wat gaat dat snel he.

 • Reply
  Fran De Cock
  maart 14, 2018 at 10:57 am

  Dat zag er een leuk en lekker feestje uit! Mooie styling en foto’s. Goed gedaan zeg. En dat boek ‘Feest’ komt binnenkort zeker mijn richting uit!

 • Reply
  omily
  maart 26, 2018 at 8:50 am

  Zo mooi 🙂 Die ballonnen met de eucalyptus zijn echt heel mooi! Zo elegant en vrolijk en simpel tegelijk!

 • Reply
  Fran De Cock
  maart 26, 2018 at 12:12 pm

  Ja, Lobke, je hebt me op kosten gejaagd. Ik heb het boek ‘Feest’ besteld.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.