0
MAMA ZIJN Uncategorized

Feest voor Frauke

IMG_7510Zoals elk kind hier elk jaar een eigen verjaardagsfeest krijgt, zo had Frauke er nog eentje te goed. Het kind verjaarde op onze eerste vakantiedag richting Zweden en mocht afgelopen zondag dus nog eens verjaren! “Ik ben al veel verjaard hé mama!” Zot content was ze toen we zondagvoormiddag alles in gereedheid brachten voor haar feest.

Leuke Wereld zou zo’n leuke wereld niet zijn zonder ballonnen, slingers en leuke versiering. We mochten van van Beaublue zo’n keitof all-in-one feestpakket met alles erop en eraan uittesten en dat was echt feest! Uitnodigingen, menukaartjes, placemats, gepersonaliseerde stickers, servetten, een taffelloper, een muurposter om aan de inkom te hangen, een tasselslinger om zelf in elkaar te steken, ballonnen en keileuke wensblaadjes. Echt aan alles werd gedacht en dat vond ik natuurlijk supergemakkelijk zo vlak na mijn vakantie, zo kon ik tenminste supersnel een knalfeest in elkaar steken. Wij zijn dus groooooote fan van dit feestelijk concept. Bij de Fun vond ik nog zo’n zilverkleurige verjaardagsballon met cijfer 4 die we vulden met Helium (voor 19€ bij de Action!).IMG_5196
IMG_7548
Ook zelfgebakken biscuittaart mocht naar jaarlijkse gewoonte niet ontbreken. Maar we dachten ook aan gezonde lekkere dingen zoals onze groentekrokodil als aperitiefhapje of fruitpizza als fris tussendoortje. Leve Pinterest voor de topideetjes!
Het verjaardagsbord dat we versierden met porseleinstift mocht vandaag ook gebruikt worden. Mmmmmmmm…..
IMG_5182IMG_7505
Iedereen kon dus lekker smullen en ons Frauke genoot met volle teugen! En daar doet een moeder het toch allemaal voor, nietwaar?
Cadeautjes werden geopend, papa kreeg nog een klein taartje voor zijn 37ste verjaardag (!) en daarna genoten we allemaal samen nog van een overheerlijke bbq! En vandaag spannen we de riem weer wat harder aan, haha!

Dankjewel lieve familie en vriendjes om aanwezig te zijn, Frauke zal haar vierde verjaardag nooit meer vergeten!
IMG_5204IMG_5206IMG_5237IMG_5215

You Might Also Like...

4 Comments

 • Reply
  Victorine
  juli 19, 2016 at 10:07 am

  Leuk, he die all-in-one feestboxen! Ik mocht er voor de 15de verjaardag van ons meisje ook 1 uittesten (en ik koos ook voor het thema confettifun: http://laviedevictorine.blogspot.be/2016/05/sweet-15-party.html) en wat mij betreft is dat zeker voor herhaling vatbaar! P.S.1: Hiep hiep hoera voor jullie Frauke!! P.S 2: prachtige taart!! Lieve groet, Els

 • Reply
  Mammalien
  juli 19, 2016 at 3:23 pm

  Gefeliciteerd alsnog! En wat een super vrolijke foto’s weer.

 • Reply
  Jozefien
  juli 19, 2016 at 8:11 pm

  Ik ben fan van de fruithapjes!
  Heliumballonnen vind ik helemaal de max, maar daar waag ik me zelf niet aan. Mijn (zelf opgelegde) ethische bezwaren zijn wat te groot.

 • Reply
  Barbara
  juli 20, 2016 at 3:26 am

  heel leuk!! en hip hip hoera voor Frauke!! wat wordt ze groot! 🙂

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.