Paasontbijt met een vleugje rock’n roll, dat wil je toch niet missen?

Nog geen idee waar naartoe met Pasen? En lijkt een paasontbijt met een vleugje rock ’n roll jE wel wat? Op 1 april trekken wij met met ons gezin naar Hard Rock Cafe Antwerpen om er te genieten van een heerlijk ontbijt in het bijzijn van de Paashaas tijdens Breakfast with Bunny! Maak van je kindjes echte rocksterren!

Met leuke activiteiten voor de kinderen

Altijd al eens een bezoekje willen brengen aan het Hard Rock Café? Doe het dan op 1 april samen met ons want dan zal er tussen 9u en 11u er een heus ontbijtbuffet zijn voor de hele familie, klinkt wauw toch? Daarna zullen de kindjes zich kunnen laten schminken, er zal een ballonnist zijn, kids-tattoo’s, een speelhoek, kortom alles voor een rock ’n roll onbijt met je kroost!

WIN EEN ROCK’N ROLL FAMILIEONTBIJT IN
HARD ROCK CAFE ANTWERPEN

Ik mag iemand van jullie blij maken met een familieontbijtje op 1 april voor 2 volwassen en 2 kinderen, klinkt cool toch?

Wat moet je doen?
Laat me hieronder in de reacties gewoon even weten waarom jouw gezin dit absoluut niet mag missen en wie weet zien we elkaar volgende week zondag wel in het Hard Rock Café Antwerpen? Woensdag maak ik de winnaar bekend!

Combineer het met een leuke daguitstap naar Antwerpen en maak er een Pasen van om nooit meer te vergeten.

WEDSTRIJD AFGESLOTEN!

Een onschuldige kinderhand trok Stephanie Decaux als winnaar!
Proficiat en tot zondag Stephanie!

 

 

18 thoughts on “Paasontbijt met een vleugje rock’n roll, dat wil je toch niet missen?

 1. Met een peuter, kleuter en baby in huis ,beperkt uit eten gaan zich meestal tot de Ikea bij ons ?. Niets mis mee, maar dan klinkt zo een ontbijtje wel heel aanlokkelijk in de (konijnen) oren ?

 2. Omdat ik mijn dochtertjes Jet en Lola dringend ‘ns een Hard Rock Café moet laten zien…en omdat mijn man en ik ook graag ontbijten natuurlijk!

 3. Because family maters❤?
  Qualitytime with my crowd sounds like “O, YES”.
  …and with no kitchen at home…I’m in?

 4. Omdat we nog nooi geweest zijn in Antwerpen in het hardrock café en het wel eens de moeite lijkt. En omdat gezinsuitstapjes soms zo moeilijk te plannen zijn. Als je wint heb je geen keuze ??op goed geluk ?

 5. Omdat ik het toch ook best spannend vind om op 1 april een uitstapje te doen. En dan al zeker deze combo, het Hard Rock Café én een Paasontbijt. Na de eerste boerderijklassen voor mijn kleuter en de examens voor mijn tiener ook wel een perfect uitje!

 6. Wij hebben in 2009 onze huwelijksreis voor grote delen rond het hardrock café gepland. Het zou super zijn die hardrock-café microbendoor te geven aan onze kinderen nu 🙂

 7. Oh quality time met ons gezinnetje daar tekenen wij graag voor!! En hoe cool is een ontbijt in het Hardrock café wel niet…. vet cool zouden mijn twee grote meiden zeggen! ??

 8. onze papa gaat voor zijn 20 e keer naar Graspop deze zomer. Wij zijn al wat harde gitaren gewoon tijdens het ontbijt 😉 maar natuurlijk is het nog veel leuker met de paashaas erbij !

 9. WoW! Dat is uitpakken tegen de papa!
  Hij zaagt nu soms al dat de muziek van Nio op niet veel trekt?! Hoog tijd dus dat vaderlief laten horen aan zijn kids wat zijn genre is.
  Zou zo fijn zijn.
  ??

 10. Een vleugje Hard Rock kan nooit kwaad en extra quality time met ons gezinnetje al helemaal niet! ?
  Ik beloof dat we er op ons paasbest hard rockst zullen uitzien! ?

  En ondertussen kunnen ML en ik de kindertattoos misschien ook eens uitproberen, we twijfelen al jaren of we er nu 1 zouden laten zetten of niet. ?

 11. Omdat ik meestal overal te laat aan winacties mee doe en nog altijd hoop op dat laatste plekje in het Hard Rock café…..ok, goed dan…..gewoon om m’n klein gezinnetje te verrassen met zo’n leuke en lekkere activiteit 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.