0
LIFESTYLE Organisatietips

Zet je kroost aan het werk in je kot met onze Takentoeter

Heb jij ook het gevoel dat jouw kot deze dagen zo chaotisch is? You are not alone! En ik heb goed nieuws voor jou want ik bracht zopas de Takentoeter uit in samenwerking met Uitgeverij Averbode en Emma Thijssen.

Wie dekt vandaag de tafel? En wie stofzuigt de woonkamer? Dankzij deze Takentoeter is daar voortaan geen discussie meer over. Alle gezinsleden nemen enkele huishoudelijke klussen in handen en werken ze samen op een leuke manier af.

Dáág klassieke rolverdeling en rondslingerend speelgoed!

De Takentoeter zorgt ervoor dat iedereen zich aan de gemaakte afspraken houdt én voorziet nuttige tips en ideetjes om de taken nóg dynamischer en uitdagender te maken. Maak jij bijvoorbeeld de hoogste stapel van opgevouwen handdoeken? Probeer maar eens!

Zo leren je kinderen plannen, samenwerken, initiatief en verantwoordelijkheid nemen terwijl het plezier er afspat. Met het bonnenboekje kunnen je kinderen ruim vijftig leuke suggesties ruilen voor hun klusje: samen een boek lezen, een ijsje eten, naar een museum of de speeltuin gaan…zo leren je kinderen dat hun hulp naar waarde wordt geschat en nemen dat mee in hun verdere leven!

Ik ben echt supersupertrots op onze Takentoeter en bij ons thuis werkt hij echt!
HEBBEN? Je kan hem hier en nu bestellen voor maar €19,95! Geschikt voor kinderen van het 1ste tot het 6de leerjaar.

WIN WIN WIN
Omdat we allemaal zo lang in ons kot moeten blijven en deze Takentoeter een welgekomen hulp zou zijn, heb ik goed nieuws voor jou! Via Instagram mag ik maar liefst 5 exemplaren weggeven!

Wat moet je hiervoor doen?

1. Post op jouw Instagramprofiel een foto waarin je toon hoe chaotisch je kot nu is en waarom jij een Takentoeter verdient! Tag in deze foto @mamalobke en @uitgeverijaverbode.

2. Deze foto delen in je Instagram stories is lief!

Volgende week maandag 13/04 maken we de 5 winnaars bekend!
Succes!

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.