0
Feesttips LIFESTYLE

Leuk idee voor de eerste verjaardag van je baby : de cake smash

Help, mijn baby is al 1 jaar! Om dit onvergetelijk te maken, gingen we voor een een ‘cake-smash’-fotoshoot! Het enige wat we daarvoor nodig hadden, was een cake en een fotograaf! Resultaat? Megaschattige foto’s van mijn baby Mil om nooit meer te vergeten…

Je kan dit natuurlijk ook zelf doen thuis, maar ik deed een oproep via mijn Facebookpagina en al snel vond ik de perfecte fotografe om onze Mil vast te leggen. Kim Maerevoet is een supersympathieke madam achter Foto21 uit Niel en een echte babylover, ze weet dan ook als geen ander hoe ze baby’tje moet aanpakken en megaschattig op foto kan vastleggen.

Wasda een cakesmash?


Een cakesmash is een leuke shoot voor je bijna-één-jarige. Kim voorziet een achtergrond, kledij, decoratie enzovoort in een op voorhand afgesproken kleurenpalet. Ze heeft leuke zwart-wit Scandi-stijl settings, donkerblauw en groen, frisse wittinten en meer donkere houtsettings, allemaal superleuk gedaan!!!!

En de taart?

De taart wordt standaard voorzien in een grote cupcakevorm met bovenop toefjes botercreme. De botercreme is meestal in zijn natuurlijke kleur (licht beige) en bovenop komen kleine details in één of meedere kleuren die passen bij het thema. Eigenlijk is de taart veeeeeeel te schoon om op te eten, serieus!

Onze Mil was niet het gemakkelijkste model….haha wat had je gedacht? Mil weet wat hij wilt!

Kim startte met enkele foto’s al zittend of liggen met enkele leuke accessoires. Daarna kon de pret beginnen…smullen maar Milleke. Ik had gehoopt dat hij zich helemaal zou laten gaan, maar niets was minder waar. Milleke had er niet zo’n zin in, gelukkig zijn er toch een paar prachtpareltjes getrokken! Achteraf nog een lekker warm badje…hoe schattig zijn die badfoto’s seg!?

Na een weekje kreeg ik de meest cute foto’s in mijn mailbox en zo zullen we Milleke zijn eerste verjaardag nooit meer vergeten! Heerlijk!

Praktisch

Een cakesmash bij Foto21 gaat door in de tuinstudio van Kim in Niel en kost €250.

inclusief:
* 10 digitale foto’s, uit te kiezen uit jullie persoonlijke klantengalerij (uit 15 – 25 foto’s (*))
* een luxe print van de gekozen digitale foto’s (10 x 15 cm)
* een leuke collage met vermelding van naam en 1 jaar
* een eventuele extra foto kan aangekocht worden aan €25 per foto (en deze krijg je dan zowel afgedrukt als digitaal)

exclusief:
* het meptaartje (kan je zelf voorzien of kan ik voor je bestellen aan €35 – dit is voor een biscuit in cupcakevorm met slagroom en kleine gekleurde details die in het thema passen)

De shoot duurt ongeveer 1.5 uur en kan doorgaan op een weekdag in mijn tuinstudio in Niel.

IK HEB LEUK NIEUWS VOOR JOU! Want toen ik Kim vertelde dat ik een leuke mamablog heb, stelde ze voor om een kortingscode te geven voor jou lieve lezer(es):
Je krijgt dus zomaar eventjes 20% korting op een CAKESMASH (€200 ipv €250) met vermelding van kortingscode LEUKEWERELD bij reservatie tot en met 17/03/2017 via kim@foto21.be of via het contactformulier op de website.

Genieten jullie nog even mee van het resultaat?

Merci Kim, jij gaf aan de eerste verjaardag van ons Milleke die extra touch!

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.