0
Uncategorized

Wij verbouwen onze keuken: sneakpeek

Bron foto: Pinterest

Bron: Pinterest

Wie onze Instagram-stories volgt, zag het al: wij zitten al een tijdje en nog altijd middenin onze keukenverbouwing. En wie ons al langer kent, weet dat wij nogal graag verbouwen :-). Allé ja, tis te zeggen, het verbouwen zelf vinden we iets minder omdat TIJD onze grootste vijand is, maar het resultaat is altijd zooooooo de max!

Zelf vind ik het ook geweldig om te kiezen en instructies te geven aan mijn Lief (want hij moet dat natuurlijk allemaal maken :-)) en inspiratie op te doen op Pinterest, woonblogs-en magazines en keukens te ontwerpen! Keukenontwerpers heeft trouwens een handige tool waarbij je heel eenvoudig je nieuwe keuken vanop je eigen computer kan ontwerpen. Want er komen toch veel keuzes kijken bij het ontwerpen van een nieuwe keuken: welke opstelling? Welke stijl? Welke kleuren?

Wij willen natuurlijk heel graag een gezellige familiekeuken, zoals ik dat hier al liet zien. Een keuken waar we vooral samen kunnen zijn, samen gezonde kost kunnen klaarmaken of gezellig koekjes kunnen bakken, een keuken met een keukeneiland als ontmoetingsplek waar we gezellig samen kunnen zitten maar waar ik bijvoorbeeld ook kan gaan zitten om een beetje te werken. Ik wil ook een lange tafel met een gezellige bank, waar er ruimte is om huiswerk te maken, gezelschapsspelletjes te spelen of feestjes te organiseren. Als je mij zou vragen wat mijn favoriete plek in huis is, dan antwoord ik gegarandeerd ‘de keukentafel’ omdat hier echt het ‘hart’ van ons gezin ligt.

Valt het op dat ik hunker naar die nieuwe keuken???

Hier vinden jullie al een kleine sneak peek:

Vermoedelijk klaar over een maand of drie want er moet nog vanalles gebeuren.

Een grote portie relativeringsvermogen is nodig om dit als gezin met drie kleine kindjes te overleven, want ik kan jullie vertellen dat leven in een living met z’n vijven waarvan één koppig negenmaandertje, een hyperactieve kleuter en een breakdancer in wording geen lachertje is soms. Hmmmm!
Herinneren jullie nog mijn tips om een verbouwing met kinderen te overleven? Misschien moet ik ze zelf ook nog eens nalezen.

Ondertussen leven we dus nog even zo, tellen jullie mee af?

You Might Also Like...

3 Comments

 • Reply
  hanne
  december 23, 2017 at 11:30 am

  Nog veel succes, en je gaat binnenkort zooooooo content zijn. Onze nieuwe keuken komt er eind januari. Ik sta nu al te springen!

 • Reply
  Liesje Ribbens
  december 24, 2017 at 2:17 pm

  Bij ons is er na 4 maanden einde in zicht (allé, toch al een nieuwe keuken maar nog veel andere dingen te doen), ik kijk er zo naar uit! Onze keuken voldoet helemaal aan dezelfde wensen als die van jou. Grote leefkeuken met eiland, lange tafel,…
  Benieuwd naar jullie eindresultaat en vooral nog veel succes gewenst!

 • Reply
  Mathilde
  januari 14, 2018 at 11:25 am

  Pinterest als bron? Waarom verwijs je niet naar de maker? Je weet zelf toch ook hoe belangrijk dat is?

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.