Leuke (web)shop: zelfgemaakte kleertjes van Titatimi

Zelfgemaakte kleertjes in fleurige en kleurrijke stofjes. Dat is Titatimi, een webshop naar mijn hart. Ok, ik weet het, veel van de kleertjes die Timi maakt, zou ik zelf misschien ook kunnen maken, maar tegenwoordig ontbreekt mij spijtig genoeg de tijd om eraan te beginnen. Dus zo’n t-shirt of hoodie op maat van mijn kinders, is altijd fijn.
In haar webshop verkoopt Timi zelfgemaakte hemdjes, kleedjes, rokjes, t-shirts, hoodies, slabjes, tassen, mandjes, zakdoekenhoesjes, pamperzakjes…maar je kan ook kleertjes op bestelling laten maken. Erg leuk wanneer je een gepersonaliseerd cadeautje wilt afgeven maar zelf geen tijd hebt om het te maken.
Kobe wilde graag een politiepull, het ventje is ondertussen zot op alles wat nog maar lijkt op polities, brandweerwagens of ambulances. Wie ook zo’n leuke hoodie wilt, kan hem hier bestellen.
 
 
 
Nog leuker is dat Timi sinds kort ook een echt stenen winkeltje heeft waar ze haar zelfgemaakte spulletjes verkoopt en waar ik eens dag ging zeggen.
Woon je niet ver van Opwijk? Dan moet je in de Processiestraat 20 zijn waar Timi je met open armen zal ontvangen.
 
Alle info vind je op www.titatimi.be
 
Geen tijd om naar Opwijk te rijden? Timi is één van de vele sympathieke standhouders op de Leuke Mamamarkt op 30 november 2014. Misschien kan je haar daar eens komen dag zeggen en vind je wel een leuk kerstcadeautje voor iemand?
xxx
Lobke

3 thoughts on “Leuke (web)shop: zelfgemaakte kleertjes van Titatimi

  1. Dat is echt een droom hé, een eigen stenen winkeltje met eigen maaksels! Zo kleurrijk, wauw!!
    Lijkt me superfijn om in rond te snuffelen, helaas was ver van mijn deur – gelukkig is het www nooit te ver 😉 !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.