0
Uncategorized

Dichtbij is ook leuk

Maandagavond. Mijn twee lieve schatten blijven bij mijn mama. Raar zo’n stilte in huis en zeggen dat het vroeger altijd zo was. Zal ik maar even profiteren van wat me-time? Toch ben ik met mijn gedachten bij hen en geniet ik na van een geslaagd verlengd weekend.

Terwijl veel lieve mensjes al terug aan het werk zijn, moet ons verlof nog beginnen. Afgelopen weekend deden we aan staycation, we bleven dus thuis en planden allerlei leuke tripjes in de buurt. Omdat dichtbij ook gewoon leuk én goedkoop kan zijn. 
Donderdag trokken we naar de Zomerhappening in Opwijk waar onze Kobe zijn grote vriend Kapitein Winokio kwam optreden. Heerlijk om ons manneke zo te zien genieten. Ik vond het daar extra leuk omdat er ook nog een zomerse editie van de Winkelkar was. Keitoffe spulletjes gespot! Daarna werden we nog uitgenodigd op een keigezellige BBQ bij onze onthaalmoeder waar alle kindjes ferm samen gespeeld hebben.

Zaterdag planden we een tripje naar de Limburg om een familiebezoekje te brengen aan ons überschattige neefje Warre. 
Ze zijn zo schattig als ze slapen 🙂
Zondag, weer een leuke dag. Ondanks het slechte weer in de voormiddag, klaarde het in de late namiddag nog wat op en ging ik met mijn twee mini’s naar de schoonste speeltuin van de streek: Sint-Pietersburcht in Puurs. Echt een aanrader voor wie uit de buurt is. Mijn kindjes straalden van contentement. En daar doen we het toch voor hé?
Volgende week hebben we nog een weekje vakantie gepland. We gaan naar Zeeuws-Vlaanderen bij onze Noorderburen. Ik ruik vakantie!!!!!! En ik heb er ook verschrikkelijk veel nood aan na de afgelopen hectische maanden. 
Kobe & Frauke, jullie mama is all yours volgende week! 
xxx

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Mademoiselle Adinda
    augustus 20, 2013 at 6:03 am

    Wat een leuke foto’s, geniet van jullie vakantie! Welverdiend! 😉

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.