0
(Web)shoptips LIFESTYLE

5 x originele en praktische cadeautjes bij een Nieuwjaarsbrief

Kobe schreef dit jaar zijn eerste echte nieuwjaarsbrief helemaal zelf en Frauke kan haar brief in geuren en kleuren van buiten opzeggen. Ze doen hier natuurlijk hun uiterste best voor want ze weten dat wanneer ze hun nieuwjaarsbrief hebben gelezen ze dan een cadeautje krijgen…en hierdoor beseffen ze meteen ook dat cadeautjes niet altijd vanzelf komen, een lijstje!

1. Bouw je eigen tent met de Pl-ug tent kind super

Dit wordt een topcadeau, ik voel het gewoon! De Pl-ug tent kit super bevat alle elementen om binnen en buiten een kamp te bouwen, zonder de wasspelden of de materiaalkoffer te moeten plunderen. Je bouwt zelf waarmee je wil: tafels, stoelen! Je vindt dit cadeau bij Fairplace dé Belgische webshop waar je moet zijn om duurzaam speelgoed te vinden, speelgoed dat keihard geselecteerd is op speelwaarde en duurzaamheid: bio, eco, gerecycleerd & fairtrade! Daar kunnen we dus alleen maar heel erg blij van worden, niet?

2. Een gepersonaliseerd fotoboekje van karton

Nog zo’n leuk idee: een fotoboekje van karton! Maak een echt leesboekje voor je kind waar hij/zij een hoofdrol in speelt! Of maak een familieboekje en laat elk familielid een rol spelen in jullie eigen verhaal. Of bundel alle tekeningen in hun eigen kunstboekje of wat dacht je van een koesterboekje met herinneringen van opa die overleden is? De mogelijkheden zijn eindeloos maar origineler als dit gaat het volgens mij niet worden!

3. Hun eigen trolley om op reis te vertrekken

Dit jaar wil ik volop voor de praktische cadeautjes gaan omdat het niet altijd speelgoed moet zijn! Bij De Kleine Zebra kom je hiervoor zeker aan je trekken. Wat dacht je van een handige kindertrolley om op reis te vertrekken of om mee te nemen op logeerpartijtje bij oma en opa? Check zeker eens het uitgebreide aanbod bij De Kleine Zebra!

4. Een nieuw dekbedovertrek

Nog zo’n praktisch cadeautje! Wat is er leuker dan te slapen in een gezellig bedje? Bij Mistralhome vind je altijd leuke prints, zacht flanel én bijhorende plaids die je kinderen motiveren om met veel plezier hun eigen bedje op te zoeken.  Ook bij De Kleine Zebra vind je een uitgebreid aanbod aan toffe dekbedovertrekken waar je kinderen dol op zullen zijn.

5. Warme hippe regenlaarsjes
Wat is er leuker dan buiten spelen in de winter maar dan liefst wel met warme voetjes? Deze lekker warme regenlaarsjes met sok zijn hier natuurlijk ideaal voor! En ze zien er ook nog eens supermooi uit, niet?

TIP: komen meters en peters, oma’s en opa’s altijd aan je mouw trekken om te vragen wat je kindjes voor hun Nieuwjaar willen? Wat dacht je van een handig lijstje bij Lijstjestijd, een hulpmiddel om cadeaulijstjes op te stellen met producten uit verschillende webshops. De ‘gever’ bepaalt hoe, waar en wanneer hij of zij het geschenkje voor jou koopt. Zonder enige meerkost of aankoopverplichting.. handig toch?

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.