0
EROPUIT Kinderactiviteiten

Zondag Bosdag

Kennen jullie Zondag Bosdag al? Shame on you, want deze superleuke blog van schrijfster Sarah Devos, is echt een must-visit! Net als wij heeft ze vaak de behoefte aan groen en de geur van het bos en wat ze daar allemaal ontdekt bundelt ze dus op haar blog en vanaf nu ook in haar enige echte gloednieuwe Bosboek.

Vandaag maakte ik er een dagje quality time met Frauke van terwijl Kobe naar de chiro ging en samen trokken we richting Erps-Kwerps waar we uitgenodigd waren voor de lancering van dit geweldige bosboek! In, waar kan het ook anders, een bos natuurlijk! We genoten samen onder een stralend zonnetje van een geleide wandeling door en rond het Silsombos onder leiding van een gids van Natuurpunt. Onderweg maakte Frauke nog een vriendje, zalig om te zien. En als gezellige afsluiter genoten we nog van soep, popcorn en marshmallows aan het vuur én een praatje met Sarah herselves, heerlijk toch?

Sarah, we zijn echt helemaal dol op dit Bosboek, het boek ziet er niet alleen supermooi uit door de mooie illustraties die je maakt, maar het is ook echt supertoegankelijk gemaakt en het zet echt aan om het bos te (her)ontdekken. En weet je wat we echt leuk vinden? Bij elk hoofdstuk krijgen we nog zo’n een origineel bossendoortje, zoals onder andere tips zijn om onze kinderen vooruit te krijgen tijdens een wandeling, of de leukste ideeën voor een outdoor apéro, de rest moet je zelf maar ontdekken!

Eén ding is zeker, niets is leuker dan gaan wandelen met de kinderen. Een hele dag binnenzitten is niets voor hen (en ook niet voor ons btw!), wij gaan hier dus nog meer ons best doen om van onze zondagen bosdagen te maken, en daarom moet dat niet altijd op zondag zijn, want volgens Sarah mag het elke dag Zondag Bosdag zijn!

Tip: Volg Zondag Bosdag ook op Facebook en op Instagram voor nog meer moois uit het bos!

Wil je dit Bosboek ook in huis halen? Dan kan je dat hier doen.

En binnenkort deel ik nog wel enkele leuke tips uit dit geweldige Bosboek, dus stay in touch!

 

You Might Also Like...

2 Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.