0
Daguitstappen EROPUIT

Kunstwandeling The Crystal Ship met kinderen

Afgelopen weekend brachten we een weekendje in Oostende door en blijkbaar waren wij niet de enige met dit leuke idee, want wat was het er ontzettend druk! Niet alleen het goeie weer zal er voor iets tussen gezeten hebben, ook de lancering van de tweede editie van The Crystal Ship, hét festival voor street art liefhebbers maar zeker ook fijn om met kinderen te bezichtigen!

Vorige week meerde er opnieuw een groep internationale street art kunstenaars aan in de binnenstad van Oostende om er gigantische muurschilderingen en fantastische kunstinstallaties te creëren in open ruimte. Het resultaat van deze mooie werken vormen een artistiek parcours in de binnenstad en net erbuiten. Met een baby niet zo simpel om dit parcours met de fiets af te leggen, dus wij besloten om de wandelroute te doen en op ontdekking te gaan met Kobe en Frauke.

Toerisme Oostende maakte trouwens een supertoffe The Crystal Ship Kids Guide waar je tal van leuke weetjes en doe-opdrachten vindt bij alle kunstwerken. Geweldig toch? We hadden zelfs geluk dat er nog enkele kunstenaars bezig waren en we ze zo live aan het werk konden zien.

Conclusie? De kindjes genoten met volle teugen en wij bekroonden dit tot een topactiviteit die je gerust samen met een baby kan doen. Neem dus jullie wandel- of fietsplan van The Crystal Ship bij de hand, vertrek op ontdekking en laat je kinderen op kindermaat kennismaken met kunst in de openbare ruimte!
TIP: je kunt The Crystal Ship Kids Guide verkrijgen bij Toerisme Oostende.
Alle info over The Crystal Ship vind je hier.

Later deze week vertel ik jullie waarom een weekendje met kleine kinderen in Oostende een leuk idee is.


You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  hanne
  april 10, 2017 at 8:30 pm

  Wij waren er vorige week maandag, een topdagje, geen drukte en lekker weer. En dankzij de wandeling (en de toen nog vele werkende kunstenaars) een topdagje voor het hele gezin!

 • Reply
  Buitengewoonanders
  april 19, 2017 at 7:21 am

  Thx voor de tip! Inplannen: een tripje naar zee 🙂

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.