0
EROPUIT Kinderactiviteiten

Early Man: win 5 x 4 gezinstickets (wedstrijd afgesloten)

Niets is leuker dan een namiddagje cinema met je kroost, zeker als er zo’n leuke film als EARLY MAN in de zalen komt!
En ik heb supergoed nieuws voor jullie, want ik mag 5 gezinnen gelukkig maken (wat doe ik dat graag!) met een gezinsticket voor de première op woensdag 7 februari om 14u in Kinepolis Antwerpen!

Bekijk hier alvast even de Vlaamse trailer:

Deze première is ook een Ketnet event (Ketnet Vips) waar jullie dus bij kunnen aanschuiven. Sander Gillis (Ketnet persoonlijkheid die ook de stem inspreekt van hoofdrol Dug in EARLY MAN) zal hierbij ook exclusief aanwezig zijn. En de aanwezigen krijgen ook een goodie bag per gezin waar een heuse klei-kit in zit waarmee jullie kinderen zelf de hoofdfiguur Dug mee kunnen namaken, als dat geen geweldig cadeautje is?

Wij zullen er die dag ook zijn, dus kom gerust even dag zeggen als je ons ziet. Wie weet lopen we elkaar zo eens tegen het lijf, altijd leuk!

Wat moet je doen? (WEDSTRIJD AFGESLOTEN)
Laat in een reactie hieronder weten waarom jullie er graag bij willen zijn! Volgende week woensdag maak ik de 5 winnende gezinnen bekend!

De 5 winnende gezinnen zijn:

evelien anne
liesbet crab
katrien dox
sietske tilley
griet schelfthout

Tot volgende week!

You Might Also Like...

17 Comments

 • Reply
  Kristien
  januari 24, 2018 at 2:15 pm

  Oh! Naar de film gaan is hier altijd een feest, want we doen dat zo maar heel af en toe. Deze lijkt weer heel leuk, en mijn meisjes zouden ongelooooflijk blij zijn. Bovendien in Antwerpen, wat een extra toefje slagroom is op de taart 🙂 En Sander, daar houden we gewoon van, zó grappig!

 • Reply
  Kim
  januari 24, 2018 at 2:28 pm

  Omdat onze kleine man in zijn dino en alles wat erbij hoord fase zit en we Lobke met de kids wel eens in levende lijven wilen tegenkomen

 • Reply
  Sarah Keymolen
  januari 24, 2018 at 2:51 pm

  Superleuke wedstrijd! Onze 2 kindjes Lena en Mil gaan graag naar de cinema en deze film gaan ze heel leuk vinden aangezien ze ook op ketnet steeds naar Shaun het schaap kijken ????

 • Reply
  Stien
  januari 24, 2018 at 3:20 pm

  Mjin schoonmama zorgt vaak voor de woensdagnamiddag opvang. ze knutselt altijd, maakt tekeningen, leest boekjes, maar haar kleinzoon eens verwennen op een cinemabezoek: dat zou ze ook wel leuk vinden.
  Bovendien: een uitstap naar Antwerpen zorgt altijd voor een ruimere kijk op de wereld van onze 5 jarige. Daarvoor alleen is het al de moeite!

 • Reply
  Esther
  januari 24, 2018 at 4:04 pm

  Hallo Lobke, leuke wedstrijd! Mijn man en ik zouden graag met onze oudste zoon gaan kijken, die het sinds de komst van zijn kleine broer met iets minder aandacht moet stellen. Een cinema- uitstapje alleen met onze kleuter zou dan ook ideaal zijn! Groetjes Esther

 • Reply
  Mammalien
  januari 24, 2018 at 4:13 pm

  Heel graag, 3 of 4 kaartjes! Ik, mijn dochter en jongste zoon zouden deze film graag zien. De oudste is er wat groot voor maar vindt het natuurlijk wel gezellig om met ons mee te gaan. Op het moment zit het met mama’s werk even niet zo mee en moeten we wat zuinig aandoen. Een bioscoopbezoekje past dan even wat minder goed in het budget.

 • Reply
  Sietske
  januari 24, 2018 at 8:34 pm

  Omdat het hier soms ook op het Stenen Tijdperk lijkt met mijn drie kleine holbewoners 🙂 Ondertussen hebben ze ook de ideale leeftijd om alledrie van dezelfde film te kunnen genieten (4, 6 en 7). Lijkt me ook wel leuk om onze twee Kobes eens aan elkaar voor te stellen.

 • Reply
  Griet Schelfthout
  januari 24, 2018 at 9:54 pm

  Mag het ook een “tante-neefjes&nichtjes” uitstap worden? Wat zie ik die kleine rakkers toch graag. Zoveel liefde voor die (B)engeltjes. Zo kan ik ook eens iets terug doen voor alle liefde die ik van hen krijg! ?

 • Reply
  Vanessa Goossens
  januari 25, 2018 at 6:47 am

  Leuke wedstrijd. Daar wil ik mijn Kids wel mee verrassen. Cinéma is voor hen feest. En dan nog eens Sander kunnen zien, hier gaat er eentje een vreugdedansje doen. Zeker weten!!

 • Reply
  Sabrina Rogiers
  januari 25, 2018 at 7:52 am

  Leuk Leuk Leuk! Louis is hevig fan van Shaun het schaap dus deze film stond al op zijn verlanglijstje!
  Naar de cinema gaan is toch altijd een klein beetje feest hé 🙂

 • Reply
  Katrien
  januari 25, 2018 at 10:35 am

  Dit zou een fantastisch verjaardagsgeschenk zijn voor mijn zoon Oscar die dan 4 wordt! Het zou zijn eerste cinema ervaring zijn, we zouden samen met zijn nicht en neefje kunnen gaan! Eens zonder zijn kleine zusjes een uitstapje, daar genieten we van! Groetjes!!

 • Reply
  Melissa de vos
  januari 25, 2018 at 11:47 am

  Hey Lobke! Wat een leuke wedstrijd, onze kindjes zijn fan van Ketnet en van het programma! Onze familie gaat door een moeilijke periode, hun peter (de broer van mijn man) is onlangs onverwachts overleden en ik zou het fantastisch vinden om hen en hun nichtje een ongewone en fantastische woensdag te bezorgen! Groetjes, Melissa

 • Reply
  Vanessa Braekeveld
  januari 25, 2018 at 12:39 pm

  Oooo! Omdat ik al sinds jaar en dag de Aardmanproducties volg. En vooral omdat hun heerlijke films nu met mijn eigen kroost kan bekijken. Dolle pret! 🙂

 • Reply
  Heidi Ringoot
  januari 25, 2018 at 9:32 pm

  Waarom wij hierbij willen zijn?
  Cinema is altijd superfijn!!”
  Ik heb hier twee schatten lopen
  Die op een leuk kansje hopen
  Deze film lijkt ons echt cool gemaakt
  Ik denk dat hij ons echt wel raakt
  De kleifiguren zijn heel creatief en origineel gedaan
  Oooo mochten wij nu eens mogen kijken gaan
  Owen en Noortje

 • Reply
  Liesbet
  januari 27, 2018 at 6:20 am

  Omdat mijne oudste wel eens wat q-time verdient, na een zwaar jaar met een burn-out mama.
  En omdat de jongste om diezelfde reden nog nooit naar de film ging.
  Ze zouden er allebei enorm van genieten!

 • Reply
  Evelien Anné
  januari 28, 2018 at 9:43 pm

  Omdat ik mijn beide meisjes graag wat quality-time wil geven na een druk en hectisch jaar.
  Een drukke job en bijhorende agenda maken het niet altijd even eenvoudig om eens met ons viertjes iets te doen.
  Dit zou zo’n fijne verrassing zijn waar ze volop naar kunnen uitkijken, intens van genieten en honderduit over navertellen aan vriendjes! Wij duimen alvast heel hard!

 • Reply
  Natalie
  januari 31, 2018 at 12:43 am

  Ooooohhhhh…wat heeft mijn 6-jarig ventje al genoten van deze trailer…woorden als WAUW, GRAPPIG, DINO, KLEIMANNETJES en zoveel meer ? kwamen gretig uit zijn mondje.
  Wat zou da nu SUPER zijn als we deze hele film konden zien en dan nog op woensdagmiddag…een TOPdagje misschien in het verschiet ??
  See you ?

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.