0
Feesttips LIFESTYLE

4 x inspiratie voor verjaardagsfeestjes met een hoge WOW-factor

Ondertussen is september alweer bijna achter de rug en zitten er misschien al uitnodigingen voor verjaardagsfeestjes dit jaar in de boekentassen van jullie kroost. Heb je net als ons geen zin om weer eens een feestje in een binnenspeeltuin te organiseren of krijg je al stress bij de gedachte dat je alles thuis moet organiseren? Dan zet ik hier 4 leuke ideetjes voor verjaardagsfeestjes op een rijtje met een hoge WOW-factor! Feest ze!

1. Een picknick in een park

Het moeten niet altijd klassieke verjaardagsfeestjes thuis te zijn met taart en koffie! Neeeeeee! Afgelopen zomer nodigden wij de hele familie uit voor een megagrote verjaardagspicknick in het park Domein Drie Fonteinen in Vilvoorde waar je trouwens kan genieten van een supercoole nieuwe speeltuin. En je kan er gerust ook nog naartoe in de herfst voor een gezellige herfstpicknick. Zorg voor een lekkere picknick met verse groentjes en fruit, broodjes en neem die taart gewoon mee! Neem dekentjes mee, vlagjes om te versieren én als randanimatie kan je zorgen voor leuke buitenspelen zoals een badmintonnet, een KUBB-spel of petanqueballen, allemaal verkrijgbaar bij de Decathlon voor geen geld, geloof mij! En weet je wat zo leuk is aan dit soort van feestjes? Je zit achteraf nooooooooit met een berg afwas en een vuil huis! Wij zijn alvast fan van dit concept!

2. Een yoga-verjaardag

Hou je voor je zoon of dochter een verjaardagsfeestje en wil je er eens iets anders van maken? Laat hen kennismaken met kinderyoga! Gedurende anderhalf uur neemt de yogalerares de jarige en zijn vriendjes mee naar de wereld van een door jullie gekozen thema. Staat het feest in het teken van prinsessen? Of piraten? Dan kan ze de yogasessie hier volledig op toespitsen! Hou je een feestje zonder specifiek thema, dan maken we er een leuk uurtje verjaardags- of feestyoga van! De yoga kan perfect gegeven worden bij het feestbeest thuis: in de woonkamer (als die niet piepklein is), in de veranda, op zolder, of in de tuin (bij mooi weer)! De yogajuf bekijkt op voorhand samen wat het meest geschikte yogaplekje is.
Meer info? www.londerlelie.be

3. Wobbelturnen
Een sessie wobbelturnen op je verjaardagsfeestje? Dat is pas een leuke en originele activiteit! Frauke komt met haar wobbels naar je thuis of elders waar je feestje is. Zo deden wij afgelopen zomer een wobbelturnsessie in Buggenhout Bos, hoe origineel was dat? Of je kan ook op afspraak in haar zaaltje en een wobbelsessie op maat laten maken voor je feestje of andere activiteit. Wat dacht je van een piratenwobbelsessie of een verkleedwobbelsessie, of we nemen jou en je vriendjes mee op avontuur in de jungle bij de dieren, dansen al indianen, chillen op het strand, varen met de boot of als aapjes in het bos? De mogelijkheden zijn eindeloos! Geschikt voor kinderen tussen 4 en 8 jaar.
Meer info? www.wobbelturnen.be

4. Huur een themakoffer

Geen zin en tijd om zelf vanalles in elkaar te knutselen en voor te bereiden? Dan vonden wij dé oplossing voor luie moeders zoals ik af en toe! Want dankzij de homemade themakoffers tover jij in één-twee-drie een superleuk verjaardagsfeest voor je kind. De koffers zijn tot aan de rand gevuld met pret en inspiratie. Kant-en-klaar maar nooit voorspelbaar. Wat dacht je van een supercoole paintballkoffer of een detectivekoffer? Iedereen speelt moeiteloos en met plezier mee. Fantastische feestherinneringen gratis inbegrepen! Wij gaan dit zeker eens uittesten bij een volgend verjaardagsfeestje!
Meer info? www.pimpamparty.be (credit foto: Pim Pam Party)

Jullie nog originele ideetjes voor verjaardagsfeestjes? Laat ze ons gerust weten!

You Might Also Like...

1 Comment

 • Reply
  Isabelle
  september 28, 2017 at 5:38 pm

  Leuke ideetjes! Het feestje voor mijn dochter gaat dit jaar door op de spiksplinternieuwe kinderboerderij ‘t Hofke in Oudegem! Wat zullen de kinderen veel pret beleven tussen de dieren!

  Ook voor de familie proberen we het actief te houden! Vorig jaar gingen we bowlen en kreeg onze jarige een echte bowlingkegel mee naar huis!
  We vierden ook al eens in Planckendael en namen toen ook picknick en taart mee!
  Dit jaar wandelen we van het Breeven in Bornem naar de kinderboerderij en moeten de gasten onderweg enkele opdrachten tot een goed einde brengen! Spannend!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.