0
EROPUIT

Leuk kindvriendelijk adresje in Mechelen: MLKSHKBR

“You can’t be sad if you can drink a milkshake!”
Word jij ook zo gelukkig bij het drinken van een overheerlijke milkshake? Dan ben je niet de enige want ook wij zijn verzot op verse milkshakes….! Nadat we vorige week een nieuwe outfit voor school gingen shoppen bij één van onze favoriete winkeltjes in Mechelen Goldfish, konden we het niet laten om even halt te houden bij dit supertoffe concept in één van de twee aubettes van de Kruidtuin.

Eerst was er Eiskreem, daarna volgde de Noen (nog zo’n heerlijk Mechels adresje) en als kers op de taart openden Jolijn en Bart deze tof Milkshakebar, wat volgens mij echt een gat in de markt is! Goed bezig dus!

Wat dacht je van een milkshake met karamel of basilicum + witte chocolade? Of liever een gewone met enkel aardbei zoals Kobe en Frauke helemaal zelf bestelden (keitof trouwens om je kinderen hun eigen milkshake te laten bestellen!) En de milkshakes zien er niet alleen geweldig uit, ook de zaak zelf is supermooooooooooi om te vertoeven en helemaal mijn stijl.

Conclusie? Bezoek deze hippe Mechelse bar zeker eens op een zonnige septemberdag, maak ondertussen een wandelingske in de Kruidtuin en ga daarna eens shoppen in Mechelen want het is echt vlakbij de Bruul én de Vijfhoek. Je weet weer wat doen dit weekend!

Praktisch
MLKSHKBAR
Kruidtuin
2800 Mechelen

Eentje om te onthouden!

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.