Deze 9 mama’s moet je gewoon volgen op Instagram

Instagram, ooooooooh laten we zeggen dat ik er lichtelijk verslaafd aan ben! Het is zo’n plek op het wereldwijde web waar je urenlang kan scrollen en swipen op zoek naar inspiratie maar waar je ook keileuke mensen kan leren kennen, ik heb er de laatste jaren zelfs keigoeie vriendinnen aan over gehouden! Ik ben zeker geen fan van de pictures perfect, maar ben wel fan van de verhalen achter de foto’s en bepaalde feeds die mijn hartje sneller doen kloppen, geef deze mama’s dus een beetje extra liefde, ze verdienen het:

1. @kaatlaminaat

Een schoon zootje ongeregeld! Nee echt, ik vind dat Kaat ongelooflijk gezellige foto’s neemt van haar drie kids, haar huis straalt zo’n warmte en gezelligheid uit dat je er zo met je voeten onder tafel wilt schuiven. Hartjes voor Kaat en haar Instagramaccount dus!

2. @haaikie

Sarah volg ik al heel erg lang en ken ik sinds kort ook persoonlijker sinds we al eens klagen over onze niet doorslapende kinderen tegen elkaar, haha! Maar echt vrouwkes en mannekes, volg deze feed want @haaikie maakt echt de mooiste plaatjes van haar drie zonen. Echt het leven zoals het is…

3. @siem_devos

Dat deze moeder van Hazel & Magnus stijl heeft, zie je meteen aan haar Instagramaccount. Echt, ik volg haar nog niet zo erg lang, maar ik ben echt smoorverliefd op de kiekjes die ze maakt. En haar zoontje is even oud als ons Milleke, dus dat zorgt wel voor herkenbaarheid.

4. @marie_v_l

Nog zo’n toppertje om te volgen. Marie maakt echt de mooiste foto’s van haar zoontjes Felix en Jerome. Ik ben fan van de manier waarop ze de momenten probeert vast te leggen in haar foto’s en daar duidelijk in slaagt. En haar badfoto’s zijn ook echt de max!

5. @zeg.maar.babs

Niet perfecte maar wel unieke moeder van Ferre, Vic en Zoë en bij het scrollen door haar Instagramfeed komt er vanzelf een lach op je gezicht. Deze is echt ook heel leuk!

6. @about_stars_and_alittlemonkey

Wie de avonturen van Stella & Cesar niet wil missen, is bij de Instagramaccount van Isabel aan het juiste adres. Isabelle heeft oog voor detail en is een superlieve madame! Zeg dat ik het gezegd heb!

7. @liesellove.be

Dat het leven met drie kinderen niet altijd simpel is en dat je daar best eerlijk over mag zijn, zie je ook bij Liesellove! Ik leerde Lies kennen door onze blogs en ondertussen zijn wij goeie vriendinnen geworden die ook al eens communiceren via Instagram. Maar check haar feed…’t is echt de moeite!

8. @eva_tuyt

Voor de niet perfecte IG-feed maar daardoor wel perfecte feed en echte moederverhalen moet je bij Eva Tuytelaers zijn. Het begin van haar carrière als moeder was geen evidentie, maar de manier waarop ze ermee omgaat is iets waar iedereen van ons nog iets van kan leren! En check zeker ook eens haar Insta-stories, want meer real-life als bij Eva kan het niet zijn!

9. @liesbethdepuysseleir

Liesbeth volg ik al van in het begin! Wie op zoek is naar een moeder met stijl, moet bij Betty zijn! Geen idee hoe zij alle ballen in de lucht houdt als moeder van 4, maar ze maakt wel de allermooiste foto’s van haar zoontjes en dochter (check vooral de slaapfoto’s!) én haar huis! Een aanradertje om te volgen dus!

Natuurlijk zijn er nog veeeeeeel meeeeeeer schone feeds om te volgen, daarom dat ik binnenkort nog wel eens een lijstje met jullie zal delen!
Wie moet dit volgens jullie zeker aanvullen?

Oh ja en volgen jullie mij al? Dat kan en wel hier!

TIP: Wil je je net als ik verdiepen in fotograferen met je smartphone? Op mijn nachtkastje ligt momenteel ‘Snap’ – fotograferen met je smartphone, het allernieuwste boek van Zilverblauw. Anki deelt haar tips en tricks en laat zien hoe je fantastische foto’s kunt maken altijd en overal, want je smartphone heb je altijd bij de hand. Aanradertje van jewelste! Binnenkort deel ik met jullie wat ik uit het boek geleerd heb.

6 thoughts on “Deze 9 mama’s moet je gewoon volgen op Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.