0
Uncategorized

Wij verbouwen onze keuken : 9 x inspiratie

Wie onze Instagram-stories volgt, zag het al: wij zitten middenin onze keukenverbouwing. En wie ons al langer kent, weet dat wij nogal graag verbouwen :-). Allé ja, tis te zeggen, het verbouwen zelf vinden we iets minder, maar het resultaat is altijd zooooooo de max! En ik vind het ook geweldig om te kiezen en instructies te geven aan mijn lief (want hij moet dat natuurlijk allemaal maken :-)) en inspiratie op te doen op woonblogs en PInterest enzo… benieuwd naar onze keuken inspiratie en waar onze nieuwe keuken zoal aan moet voldoen?

1. Onze keuken moet vooral gezelligheid uitstralen

2. Liefst zo wit mogelijk en met van die geweldige witte tegeltjes zoals hier

3. Ik wil een lange tafel en gezellige bank in onze keuken, zo eentje waar alle kinderen gezellig aan kunnen zitten

4. Ik droom van een muntgroene SMEG-frigo in onze nieuwe keuken

5. Cementtegels zijn een must: wij lieten bij Rozetta deze tegels maken in onze eigen kleurcombinatie:

6. Verlichting is niet onbelangrijk

7. Het ruimtegevoel moet aanwezig zijn

8. Ik wil planten in mijn keuken, veeeeel planten

9. En ik kijk er al naar uit om ze te stylen…

Ondertussen is mijn superlief volop bezig met de ruwbouw en is er overal stof, gelukkig hebben we een voorlopige keuken in de woonkamer om te overleven, want we zijn wel een paar maanden zoet. Maar hééééééy, we weten waarom hé, toch?
Kijken jullie er mee naar uit?

Wie ook eens beroep wilt doen op mijn liefste zijn diensten, moet eens gaan kijken op zijn website.

You Might Also Like...

2 Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.