0
Uncategorized Zelfgemaakt

Dag juf! Dag meester!

juffencadeautjesHet einde van het schooljaar is weer in zicht! Nog exact een maand en dan is het weer tijd om die lieve juffen en meesters te bedanken voor alles wat ze voor onze kleintjes hebben gedaan! Voor ons wordt het extra spannend, want Kobe krijgt zijn kleuterdiploma en gaat naar het eerste leerjaar…tijd om te beginnen denken aan enkele gepersonaliseerde juffen-of meestercadeautjes. Wat denken jullie van deze leuke vaasjes?

Wat heb je nodig?
Glazen flessen (ik gebruikte glazen flessen van tomatenpuree)
Zwarte krijtbordverf
Afplaktape
Witte krijtjes
Wol
Zelfgeplukte bloemen of plastieken bloemen 😉

Zo ga je te werk
1. Was je glazen fles goed af en zorg dat alle lijmrestjes goed verwijderd zijn.
2. Kleef met afplakte een mooi vierkant op de fles en kleur het in met de zwarte krijtbordverf. Laat goed drogen alvorens je de afplakte weer verwijdert.
3. Omwikkel de bovenkant van de fles met een stukje gekleurde wol en hang er eventueel nog een leuk labeltje aan waarop je schrijft: ‘Bedankt om mij te laten groeien dit schooljaar!’
4. Schrijf op het minibordje LIEFSTE JUF of TOFFE MEESTER en zet er nog een zelfgeplukte bloem in om het geheel af te maken.

Wedden dat je juf of meester hier vrolijk van worden? Je kan deze fles natuurlijk ook lekker voor jezelf maken om je interieur op te fleuren of een toffe tafel aan te kleden.

Benieuwd naar onze juffencadeautjes van vorig jaar? Of hier vind je nog een leuke overzicht van de 10 leukste juffencadeautjes. 

In ons boek Happy Kids vind je nog veel meer van deze leuke DIY-ideetjes!
Foto: Yves Schepers
HAPPY KIDS boek lobke gielkens

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Eliana
  juni 2, 2016 at 11:16 am

  Vandaag heb ik uw boek Happy kids gekregen als verjaardagscadeau! ik kijk er naar uit het uit te lezen en vooral toe te passen.

 • Reply
  Katrien@huisjethuisje.com
  juni 8, 2016 at 3:10 pm

  Simpel en mooi. Dat doet mij eraan denken dat ik dringend moet beginnen nadenken over een leuk cadeautje voor een stoere meester :-).

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.