0
(Web)shoptips LIFESTYLE

Shoptip: PIM kids shoes

IMG_4088
Het stond al een tijdje op mijn to-do lijstje: een bezoekje brengen aan de gloednieuwe kinderschoenenwinkel PIM in mijn geboortedorp Londerzeel! Hippe kinderschoenen lokaal kunnen kopen op nog geen 5km van mijn huis, het heeft een tijdje geduurd maar door de komst van deze winkel is het eindelijk mogelijk! Lokale startende zelfstandigen steunen vind ik superbelangrijk. En zeker een alleenstaande moeder van 2 kinderen Muriëlle die nog geen jaar geleden haar leven omgooide en haar droom werkelijkheid maakte: een eigen on-en offline schoenenwinkel! En wat voor eentje! Daar maak ik graag reclame voor!

IMG_4063IMG_4067
Wanneer je binnenkomt in de winkel, word je instant vrolijk en er is duidelijk aan de kinderen gedacht! Inkleurbaar behangpapier? Check! Leuke spelletjes? Check! Vrolijke inrichting? Check! Een kindvriendelijke bediening? Check! Check! Check! Muriëlle is ongelooflijk goed met kleine kinderen en mocht zonder morren de voetjes van onze
kindjes meten. Een 26 voor Frauke en een 30 voor Kobe. Moeder weet weer wat gedaan!

Ik merk meteen dat deze winkel de beste merken van goeie kwaliteit geselecteerd heeft: bi key, eb shoes, falcotto, florens, luca, maa, naturino, ninette en fleur, pèpè, pom d’api, rondinella, twins & trackstyle, inch blue, escudama, pakhuis oost, lapin&me, sonny angel, collonil & de kunstboer. Bovendien vind je hier ook leuke cadeautjes, decoratiespullen, juweeltjes, tassen en boekentassen.

Onze kinders krijgen meer en meer een eigen willetje en kozen zelf hun nieuwe schoenen. Kobe ging voor stoere sneakers van bi key en Frauke koos vrolijke schoentjes van mijn favoriete Spaanse schoenenmerkje maa! Ja hoor, ze hebben duidelijk goede smaak!

Murielle, wij zijn ondertussen grote fan van jouw winkeltje en komen zeker nog terug volgend schooljaar! Jij bent echt een supersympathieke madame met kennis van zaken, we like!

Dankjewel Murielle voor de fijne samenwerking!
IMG_4093IMG_4077
Waarom ik graag lokaal koop?
Het lijkt soms duurder te zijn als je begint te vergelijken met webshops, maar uiteindelijk krijg je er veel voor terug. Vaak doen ze acties, organiseren ze gesponsorde evenementen in je eigen buurt of sponsoren ze culturele evenementen of goede doelen in je eigen gemeente. Je hebt bovendien een nauw contact met de handelaar, een direct aanspreekpunt mocht je het product willen ruilen of een vraag willen stellen. Ook de service die je krijgt is van onschatbare waarde, zeker als je kinderen groeien als kool en je wel wat raad kan gebruiken bij het passen van nieuwe kleding en/of schoenen. Kortom, bezoek eens wat vaker lokale winkeltjes, vaak hebben ze ook een webshop waarop je nog iets kan na bestellen mocht je nog twijfelen in de winkel zelf ;-).

Benieuwd naar het assortiment van Pim kids shoes? Check zeker hun website www.pimshoes.com of ga eens een kijkje nemen op hun Facebookpagina. Dit weekend zijn het zotte zomerdagen en zijn ze zondag open van 13u tot 18u! Je krijgt bovendien 50% bij aankoop van 5 artikelen en meer (waarvan minstens 3 paar schoenen) of 30% bij aankoop van 2 artikelen en meer (waarvan minstens 1 paar schoenen). Een bezoekje waard, nietwaar?

IMG_4082IMG_4071IMG_4091IMG_4080IMG_4106IMG_4097IMG_4109

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  MamC
  juni 24, 2016 at 5:50 am

  Driewerf hoera: voor de leuke schoenen, voor de vriendelijke lokale handelaar en voor dat inkleurbaar behangpapier!! “Scoren” heet dat in EK-termen ?

 • Reply
  Maai
  juni 24, 2016 at 5:52 pm

  Oh die schoentjes van Frauke zijn leuk!!!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.