0
(Web)shoptips LIFESTYLE

10 last-minute topcadeautjes voor Vaderdag

In de schoolbank van Kobe zit een supercool Vaderdagcadeautje verstopt en ook Frauke praatte bijna haar mond voorbij toen papa haar vroeg welke verrassing hij zondag zou krijgen. Maar misschien wil jij als mama ook wel eens een superorigineel cadeautje geven om te scoren bij de man met wie je samen een topteam vormt? Ik zocht en vond alvast wat inspiratie voor last-minute cadeautjes…je hebt nog 3 dagen :-):

1. Het boek Vaderklap – inspirerende momenten voor vaders en kinderen

In dit boek bundelen twee jonge papa’s de ankermomenten van hun eerste jaren als papa. Via persoonlijke anekdotes, interviews en coole activiteiten willen ze hun collega-vaders boeken en inspireren! Het resultaat is een boek vol eigen verhalen en mooie foto’s! En vrouwen, ik kan het jullie zeggen: het is een prachtig boek geworden! Een ideaal cadeau voor een nieuwe papa zoals die van ons!
Vaderklap het boek is hier te koop.

TIP! Een exemplaar van het boek winnen? Ga straks zeker eens kijken op mijn Facebookpagina!

2. Een hip kledingstuk scoren bij Only for men voor een minimale papa garderobe

Sinds mijn Lief ziet hoe blij ik word van mijn minimale garderobe raakte hij ook geïnspireerd en vroeg hij mij of we voor hem ook zo geen minimale garderobe kunnen samenstellen? Natuurlijk!
Toffe hippe kleding voor papa’s met goeie smaak vind je in deze leuke webshop. En ga zeker ook eens kijken naar de styling tips. Misschien is het wel leuk om eens naar de Mensperience store te gaan. Deze speciale Only for Men winkel zit in Doesburg (vlakbij Doetinchem) en heeft zelfs een café en een stylish kapsalon in de winkel. Dichterbij de grens ligt de winkel in Reusel (vlakbij Turnhout). Hier is ook een Mensperience Café te vinden! Perfect om papa met vaderdag flink in de watten te leggen!

 

 

3. Een leren schort waarin hij voor jullie kan koken

Niets is leuker dan een kokende papa! Allé dat ondervinden wij hier toch ;-). Doe hem daarom een plezier en geef hem de coolste schort ooit cadeau! Wij zijn alvast aan het sparen om hem ooit dit exemplaar te kunnen overhandigen. Het is alvast hier te koop.

 

 

 

4. Ontbijt op bed
Welke papa houdt er niet van lekker ontbijt? Met een MyCOOKS cadeaukaart kan je hem ontbijt op bed schenken en je kan het dan ook nog eens gemakkelijk online bestellen. Hoe origineel is dat wel niet?

5. Toffe budget sweaters en shirts voor het hele gezin

Vaderdag vieren, dat doe je samen in stijl dankzij de nieuwe Family stories collectie van JBC. Deze bestaat uit enkele sweaters en T-shirts met daarop ludieke quotes. Zo kunnen jullie aan de hele wereld laten zien dat jullie een topteam zijn, geweldig toch hé? De collectie is hier te koop.

6. Een doosje vrije tijd

Dit tijddoosje kreeg ik zelf ooit van mijn liefste werkgever en vind ik echt een topcadeautje om te geven aan iemand die altijd druk druk druk is! Dit doosje bevat 1 uur vrije tijd, het bevat een paperclip en een boekje dat vertelt over de komma.
De komma is een bijzonder leesteken dat je vindt op de plaats waar je bij het voorlezen van een zin een rust hoort. Een komma is dus een rustpunt dat ons uitnodigt om te genieten van het moment , de plaats waar we zijn en de mensen rondom ons. Het tijdsdoosje is een pleidooi voor rustpunten en adempauzes. Je kan hem gebruiken in agenda’s of als bladwijzer. Klem hem op je spiegel, in de auto, ontdek hem op verloren plaatsen. Het is een herinnering aan de eigen tijd die we in agenda’s en planningen zijn verloren! Ideaal voor papa’s die dringend vrije tijd nodig hebben!

7. Regel een babysit en geniet van een avondje onder jullie twee
De app Bsit is ondertussen onmisbaar geworden bij ons! Download de app en geef de datum, uur en plaats in. De oproep wordt in het systeem geplaatst en meteen krijg je een lijstje met beschikbare babysits in jouw buurt. Na elke oppasbeurt krijgt een babysit een quotering zodat jij als ouder op voorhand kunt zien wie je in huis haalt. Bovendien schuiven babysits die al bij je vrienden langs zijn geweest naar boven in het lijstje. Alles om het vertrouwen te vergroten! Geweldige uitvinding en een topcadeau voor Vaderdag!

8. Lieve papa, knutselvriendenboekje

Alweer een geweldig idee voor heldenpapa’s, want jullie vader is toch de stoerste van de hele wereld. En de liefste natuurlijk. Maar hoe zeg je dat eigenlijk tegen hem? Dit is je kans: schrijf, kleur en teken dit boekje vol voor je vader en geef het hem cadeau. Kruis maar aan waar hij op lijkt, hoe sterk hij is, wat je wilt dat hij draagt als hij je van school komt afhalen (en wat vooral niet) en wat het leukst is dat jullie samen hebben gedaan.

 

 

 

 

9. Kubb voor extra quality time

Als er één spel is dat je deze zomer samen moet spelen, dan is het Kubb! Het spel is afkomstig uit Zweden en is een echt familiespel voor buiten op een vlak speelveld. Het spel kan 1 tegen 1 gespeeld worden, maar ook in teams van meer personen. In de competitie speelt men 6 tegen 6. Het speelveld baken je af met de 4 hoekstokken. Elke team zet 5 torens op de achterlijn. De koning zet men in het midden. De bedoeling van het spel is om met de stokken alle torens van het andere team om te gooien. Uiteindelijk wint het team dat de koning om gooit. Wedden dat jullie papa dit geweldig vindt? Wij vinden het een aanradertje van jewelste!

10. Schenk hem een borstvoeding voor vaders-workshop
Nieuwe en aanstaande vaders doe je een groot plezier met deze cursus, zo maak je er meteen een heel betrokken papa van. Wat komt er aan bod? Hoe gaat borstvoeding precies in zijn werk? Hoe help je je vrouw bij het proces van borstvoeding? Wat moet je doen? Wat juist niet? Praktische tips en getuigenissen. De tofste cursus die er is! En je doet er jezelf als mama ook een groot plezier mee.

En dan geef ik jullie nog een aanradertje van jewelste mee!
Help! Wat moet ik nu weer kopen? Dankzij ‘Lijstjestijd’ is dat voorgoed gedaan, want deze website is een handig hulpmiddel om cadeaulijstjes op te stellen met producten uit verschillende webshops. De ‘gever’ bepaalt hoe, waar en wanneer hij of zij het geschenkje voor jou koopt. Zonder enige meerkost of aankoopverplichting…handig toch? Niet alleen geweldig dus voor Vaderdaglijstjes, maar ook voor alle verjaardagsfeestjes, geboortelijsten, communiefeesten…die nog op jullie planning staan!

Wat geven jullie aan jullie papa’s op Vaderdag?

 

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Wim
    juni 11, 2017 at 11:17 am

    In het Antwerpse vieren ze Vaderdag reeds in maart. Ben wel eens benieuwd wanneer de meeste in België Vaderdag vieren.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.