0
Uncategorized

Binnenkijken in onze badkamer

Ze is klaar! Net op tijd voor baby nummer 3 eraan komt! Ik kan wel huilen van contentement, want een paar weken zonder badkamer leven is toch niet niks (zeker niet met een zwangere dikke buik!).

Hoe we te werk gingen?

Ik deed vooral veel inspiratie op via Pinterest. Patrick zorgde voor het zware werk: van uitbreken, nieuw raam plaatsen, nieuwe waterleiding en chauffage aanleggen, chappen, isoleren, bezetten, plafond plaatsen, gyproc plaatsen, waterdicht maken, bad en inloopdouche plaatsen, lavabo installeren en last but not least…zijn specialiteit: vloeren en tegelen!

Voor de vloeren gingen we voor zwarte Winckelmans-tegeltjes, voor de wandtegels gingen we voor blanco witte wandtegels die we kochten bij onze vaste tegelleverancier.

Het allerleukste vond ik natuurlijk het aankleden van de badkamer! Hiervoor ging ik online shoppen bij VT Wonen waar ik de Meraki-zeep vond en de Bloomingville mand. Ook Ikea brachten we een bezoekje, voor badmeubel en enkele accessoires zoals de mandjes en de inrichting van onze kastjes. Bij Hema kocht ik nieuwe handdoeken en washandjes.

Moet ik jullie nog vertellen dat we superblij zijn met het resultaat? Ondertussen geniet ik met mijn bolle buikje bijna dagelijks van een ontspannen badje en de kindjes, die genieten ook weer met volle teugen van spelen in ons spiksplinternieuwe bad. “Papa heeft dat toch zo mooooooooooooooi gemaakt hé!”. Yes, he is a hero en de beste tegelzetter van de wereld!

Ben je fan van onze badkamer? Misschien kan mijn Lief jullie wel op weg helpen? Op Facebook zie je enkele recente realisaties of neem eens een kijkje op zijn website.

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.