0
MAMA ZIJN

3 manieren om jezelf te verwennen tijdens je laatste zwangerschapsmaand


Het is zover mannekes! Ik zit in mijn laatste zwangerschapsmaand. Ongelooflijk hoe snel deze derde zwangerschap verlopen is. De babydate van vandaag wees uit dat onze kleine buikbewoner bijna zijn warme nestje zal verlaten en ter wereld zal komen…tellen jullie mee af?

Je laatste zwangerschapsmaand is je laatste dag zeggen ze wel eens. Toch probeer ik ondanks de deadlines en het vele werk, toch nog te genieten van dat kleine mannetje in mijn buik en wel zo:

1. Maak veel foto’s van dat mooie buikje
Ik heb er op Instagram zelfs een hashtag aan gewijd #lobkesbabybump! Je verwent er niet alleen jezelf op dit moment mee, maar het is vooral ook leuk om er binnenkort nog eens aan herinnerd te worden hoe mooi je eigenlijk wel was met je dikke buik! Veel foto’s maak ik zelf met mijn iPhone, maar durf ook gerust vragen aan je huisgenoten of je kinderen om regelmatig een buikfoto te nemen. Of wat dacht je van een professionele zwangerschapsfotoshoot bij een fotograaf? Dat had ik eigenlijk ook nog willen doen :-).

2. Plan een dagje me-time
Als je agenda het toelaat, plan dan nog een dagje me-time met bijvoorbeeld een bezoekje aan de schoonheidsspecialiste en kapper. Verwen jezelf met een ontbijtje of lunch en ga nog eens gezellig shoppen of koffie drinken met een vriendin! 100% genieten! Of wat dacht je van een zwangerschapsmassage?

3. Laat je verwennen met een Sweet Mama Box
Ik werd vorige week verwend met zo’n heerlijke Sweet Mama Box voor toekomstige mama’s, allemaal met biologische productjes en verzorgingsproducten voor zowel jezelf als voor je baby, een boekje vol handige tips en andere leuke verrassingen! Echt leuk om dit te krijgen tijdens je zwangerschap, fijn dat er op zo’n manier aan je gedacht wordt, want zwangere mama’s mogen soms toch eens extra verwend worden hé?
Ja kan ofwel zelf een abonnement nemen op Sweet Mama Box of je kan ze bestellen om cadeau te doen.

En ik heb goed nieuws voor jullie, want iemand van jullie krijgt 2 boxen cadeau van mij, eentje voor jou en eentje voor een zwangere of pas bevallen vriendin! Als dat geen geweldig nieuws is? Deelnemen kan eenvoudig via Instagram en/of Facebook.
Laat daar een reactie achter en tag een zwangere of pas bevallen vriendin, eind deze week maak ik de winnaressen bekend aan de hand van een onschuldige kinderhand! Via beide kanalen meedoen = extra kans!

En nu, nu kruip ik onder mijn dekentje in de zetel om te genieten van rust en heerlijke me-time en ga ik mijn laatste werkweek in…heerlijk!

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.