0
(Web)shoptips LIFESTYLE

Kidsshoptip: Mundo melocotón – the pop up shop!

Wat doe je in de laatste weken van je zwangerschap? Shoppen natuurlijk! Want die kleine spruit heeft nog wel wat spulletjes nodig en toevallig opende één van mijn favoriete kinderkledingmerkjes mundo melocotón een leuke pop-up shop in Gent.

Voor zij die dit supermooie merkje nog niet kennen, het is een 100% Belgisch merk dat in 2009 haar eerste voorzichte pasjes op de babymarkt. De kleine collectie groeide snel uit tot een totaal concept voor baby’s en kinderen van 0 tot 6 jaar: Ondertussen werd het een all-seasons kledinglijn met essentiële en pure basics, een uitgebreide kinderkamercollectie in zowel zachte pasteltinten als vrolijke kleurtjes en een zachte verzorgingslijn uit tetra aangevuld met andere praktisch textiel voor op het geboortelijstje. Love it!

Met de pop-up willen ontwerpster en haar man gedurende één maand een grote spotlight zetten op de complete collectie. En met compleet bedoelen ze ook echt compleet, want je vind echt alles in hun winkel: kinderkleding van 0 tot 6 jaar, beddengoed, baby-uitzetspulletjes, tetra en dat allemaal in één winkel! Begin al maar te kwijlen ? Ik ontdekte er hun gloednieuwe organische lijn Polly en kon er werkelijk niet aan weerstaan.

Benieuwd naar mundo melocotón The Pop Up Shop? Hij is nog open tot en met zaterdag 11 maart 2017 van dinsdag tem zaterdag van 10u tot 18u in de Dampoortstraat 47 te Gent! Allen daarheen want het is de moeite!

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.