0
(Web)shoptips

De leukste shopadresjes in Antwerpen

Afgelopen weekend waren het Lief en ik op poeperkesweekend in Nederland! Dat dat eens deugd heeft gedaan, hoef ik jullie niet te vertellen en dat ik dat aanraad aan elk koppel met jonge kinderen, zal ik jullie later nog eens proberen wijsmaken. Maar in het terugkomen, maakten we nog een stop in Antwerpen om cadeautjes te shoppen.

De leukste shopadresjes om last-minutes leuke cadeautjes te shoppen vinden jullie hier:

1. Reisbureau voor kindvriendelijk België
Dat de Dingenzoekers goed bezig zijn, hoef ik jullie ook niet meer te vertellen. Een tijdje geleden brachten Geertje en Kristien een keileuk boek uit bij Luster: ‘België voor kinderen en hun baasjes‘, geweldig als pakje onder de kerstboom! Gisteren gingen we eens dag zeggen in hun pop-up shop in Antwerpen. Een maand lang spelen Greetje en Kristien reisbureau, gewoon omdat ze daar nu eens zin in hebben. Dat doen ze op z’n fifties, zoals dat ging in een tijd zonder booking.com en Trip Advisor. In hun Belgische reisbureau verwelkomen ze de verkleumde medemens (klein/groot) met hartverwarmend advies. Over de mooiste plekken in ons land, over de spannendste dingen om te doen, over verborgen parels en klassiekers met een verrassende twist, alles met een knipoog naa de tijd van toen! Geertje en Kristien, zo fijn om jullie eens echt ontmoet te hebben. Het ziet er de max uit, ik kan het jullie zeggen!

Waar? De Dingenzoekers pop-up maakt deel uit van The Antwerp Gift Shop, gelegen op de 1e verdieping van het oude postgebouw op de Groenplaats en boven de nieuwe foodmarket Mercado (ook een aanrader van jewelste trouwens!). Het adres is Groenplaats 43, 2000 Antwerpen. Open van woensdag tot zondag tussen 11u-18u.


2. Dille en Kamille
Wie op zoek is naar een superorigineel cadeautje voor de kindjes, is hier aan het juiste adres! Keileuke kleine hebbedingen zoals een houten plankje om je veters te leren strikken of een Tangram-puzzel, leuke poppen en knuffels, maar ook geweldig leerrijke boeken zoals dit supermooie Plantenboek. Als je hier geen leuk cadeautje vindt voor je kinders dan weet ik het niet meer! Ook voor volwassenen vind je hier toffe spullen, ik zou haast heel de winkel leeg kopen, mocht ik kunnen, haha! 🙂
Waar? In de Vleminckstraat


3. Juttu conceptstore
De zaligste winkel op de Meir op dit ogenblik is ongetwijfeld de Juttu conceptstore! Juttu is Fins voor ‘verhaal’ en is een gloednieuw winkelconcept uit de stal van AS Adventure. Het doel: bewuster en met goesting kopen, in vijf inspirerende corners met zestig mode- en interieurmerken! Als je hier geen cadeautje vindt, dan weet ik het ook niet meer! Hier vind je alvast de leukste cadeautips.
Waar? Meir 19 

4. & other stories
Nog zo’n geweldige winkel waar ik urenlang kan rondlopen… & Other Stories is een totaalconcept overgewaaid uit Zweden met schoenen, handtassen, juwelen en andere accessoires, maar ook lingerie en beautyproducten. Vooral aan deze categorie kan ik echt centjes uitgeven, zeker met onze nieuwe badkamer in het vooruitzicht. Wie een cadeautje zoekt voor mij, vindt hier zeker en vast iets leuks, haha!
Waar? In de Korte Gasthuisstraat rechtover de winkel Cos

5. Flying Tiger
Wil je echt een goedkoop en origineel cadeautje, loop dan eens deze leuke winkel overgewaaid uit Denemarken om te snollen binnen! Allemaal hippe hebbedingetjes van interieur, speelgoed, knutselgerief, feestgerief, badkamer accessoires en zelfs kruiden voor in de keuken.
Waar? in de Stadsfeestzaal aan de Meir

Jullie nog leuke shopadresjes waar je de leukste last-minute cadeautjes vindt? Ik ben benieuwd! 

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Katrien@huisjethuisje.com
    december 19, 2016 at 8:29 pm

    Zalig he zo een weekendje! Wij zijn in augustus nog geweest. Ook Antwerpen. En ja bijna exact hetzelfde lijstje afgewerkt ☺. Sissyboy, Moose in the city, Couleur local en Interio zijn ook nog tof. En voor kleren zijn de Sienna winkels echte toppers.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.