0
(Web)shoptips LIFESTYLE

Op naar een minimalistische kindergarderobe

Verandering van het seizoen en dus van garderobe? Ik ontdekte afgelopen maand Bonjour Maurice, een superleuke webshop die boxen aanbiedt met een minimalistische seizoensgarderobe van 7 kledingstukken die je kan omkeren. Je krijgt dus 7 stuks maar je kan er maar liefst 48 outfits mee samenstellen, de max toch? Als dit geen fantastische lifehack is voor een leuke mama als jij! Ik vond dit té leuk om niet te delen.

Dé Box : een omkeerbare en minimalistische garderobe

Met zijn gloednieuwe box-concept nodigt Bonjour Maurice je uit om 7 stuks uit de collectie (4 boven- en 3 onderstuks) te selecteren, om maar liefst 48 outfits samen te stellen. Ze passen het principe van “minder, maar beter kopen” strikt toe en laten onze kinderen vrij om hun outfit uit te kiezen, naar hun wensen.

DE VOORDELEN:
– minder wasgoed (lang leve omkeerbare kledingstukken!)
– meer tijd en ruimte
– beperkte keuzemogelijkheden om onze kinderen te helpen in het zelfstandig leren zijn
– met de box, is slow fashion 6 keer minder duur dan fast fashion. De kledingstukken van Bonjour Maurice hebben een gebruikskost van €0,50 (in tegenstelling tot €3,- voor fast fashion).

Valt het op dat ik ondertussen reuzefan ben van dit merkje? Misschien zullen we nu voor eens en voor altijd verlost zijn van onze veel te volle wasmanden. Wishful thinking? Ik weet het je binnenkort te vertellen want ik bestelde eerst voor onze Milleke een BOX en als dit goed in de smaakt valt, dan wil ik het voor Kobe & Frauke misschien ook wel proberen. Wordt dus zeker nog vervolgd hier.

PRAKTISCH
De box heeft een vaste prijs van €219,- ongeacht de maat en de gekozen kledingstukken. Dit betekent tot 55% besparing in vergelijking met de verkoopprijs. Het democratiseren van ethische mode is dé uitdaging van Bonjour Maurice.

Doe zelf de test, en stel jouw ideale box samen via BONJOUR MAURICE.

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.