0
(Web)shoptips LIFESTYLE

Hartjes voor de nieuwste collectie van Eva Mouton x Veritas

Leuke dingen moeten hier gedeeld worden! Toen we uitgenodigd werden door Veritas om samen op een wel heel originele manier, én in primeur, de Eva Mouton x Veritas collectie te ontdekken, waren we meteen dolenthousiast Want fan van Eva zijn we al lang en ook Veritas vinden we hier een erg leuke winkel!

Op woensdagnamiddag trok ik met onze Kobe richting Afsnee (bij Gent) waar we verwacht werden op een boot (jaja, leuk hé!) samen met een aantal andere mamabloggers om helemaal ondergedompeld te worden in de collectie. Voor onze kroost was er animatie alom en wij konden ondertussen onze favoriete stukken uit de collectie uitkiezen.

Eva: “Toen Veritas naar mij kwam met de vraag of ik een eenmalige collectie zag zitten, heb ik onmiddellijk ‘ja’ gezegd. Na een eerste gesprek bleek er meteen een klik, zowel Veritas als wij waren enthousiast en klaar om erin te vliegen. Dat het een high summer collectie zou worden stemde me ook meteen enthousiast: mijn vrolijke tekeningen lenen zich daar perfect toe!”

Wij zijn hier vooral fan van de pyjama’s, de UV-pakken, badpakken en de rugzakjes, maar ook de regenjasjes en paraplu’s zijn superleuk! De rokjes en kleedjes zijn ook megaschattig voor ons meisje. En dan heb je de plaktattoo’s, watersandaaltjes en knielappen nog niet gezien? Had ik al gezegd dat we fan zijn?

Lieve Eva, nog eens merci dat we dit feest mochten bijwonen!

De volledige Eva Mouton x Veritas – collectie kan je nu in de webshop en de Veritas-winkels ontdekken. Zeg niet dat ik je niet gewaarschuwd hebt!

You Might Also Like...

1 Comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.