0
MAMA ZIJN Uncategorized

Back to school

IMG_5709

Joepie 1 september! Back to school! Hij naar het eerste leerjaar! Zij naar het tweede kleuterklasje. Zo enthousiast ze deze ochtend aan de onbijttafel waren, zo blij was ik zelf omdat er na 9 weken zomervakantie vol gepuzzel tussen vakantie, speelpleinen, zomerkampjes, logeerpartijtjes bij oma’s en opa’s terug wat routine in ons leven komt! Happy mama, happy kids, zo gaat dat!

Om de ochtendroutine zo vlot mogelijk te laten verlopen, legde ik boekentassen, brooddozen, fruitdoosjes en kleren klaar. De ontbijttafel stond klaar en zelf sta ik voortaan weer een half uur vroeger op dan de kids zodat ik eerst rustig mijzelf kan klaarmaken. Een georganiseerde moeder is er twee waard, nietwaar?

Met gemengde gevoelens stapte Kobe deze ochtend door de grote poort naar het eerste leerjaar! Frauke mag nog twee jaartjes klein klein kleutertje blijven.

IMG_8394IMG_8389
Kobe en Frauke, het gaat jullie goed dit schooljaar! Mama en papa duimen mee en aan het einde van het jaar zijn jullie weer wat gegroeid als mensjes <3

Wij wensen jullie allemaal een fijn schooljaar zonder stress en vooral veel plezier!

Oh ja, vandaag geef ik hier enkele tips om de omschakeling van zomervakantie vlot te maken met je kroost.

IMG_5716
Credits:
Boekentas Kobe: Speelgoed Kiki

Kleuterboekentasje Frauke, schoenen Kobe & Frauke: Pim Shoes
T-shirt Kobe: Goldfish
Rokje Frauke: Zulupapuwa JBC

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Mammalien
  september 1, 2016 at 1:39 pm

  Veel plezier het nieuwe schooljaar!! (En voor mama’s is het stiekem ook feest, als ze weer even het rijk alleen hebben… toch?)

 • Reply
  Kool Family
  september 3, 2016 at 7:51 pm

  Hopelijk ging alles goed de eerste dagen. Wij zijn ook heel blij dat we terug in de routine van het schooljaar zitten en dat de puzzel-vakantieperiode voorbij is.
  Groetjes, Kris

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.