0
MAMA ZIJN Uncategorized

Fun met Dory – behind the scenes

002

Time flies when you are having fun fun fun!

Toen ik een mailtje kreeg van Fun met de vraag of Kobe en Frauke zin hadden in een dagje aan het strand om er een heuse Finding Dory-party te houden, moest ik niet lang nadenken. Natuuuuuuuuuurlijk willen wij komen! Voor een dagje fun zijn wij altijd te vinden!

Woensdag 22 juni komt Finding Dory uit, 13 jaar na Finding Nemo waar ik superleuke herinneringen aan heb!

In Disney Pixar’s, “Finding Dory” dartelt ieders favoriete vergeetachtige visje, vrolijk rond samen met de oude bekenden Nemo en Marlin. Plots beseft Dory dat ook zij een familie heeft die misschien wel naar haar op zoek is. Het trio vertrekt halsoverkop op een spannende reis vol avontuur naar het prestigieuze Marine Biology Institute of California, een aquarium en revalidatiecentrum. Voor de zoektocht naar haar ouders roept het blauwe diepzeevisje de hulp in van drie van de meest gekke en intrigerende bewoners van het MBI: Hank, een chagrijnige octopus die zo glad is als een paling; Bailey, een witte dolfijn die ervan overtuigd is dat zijn echolocatievaardigheden naar de vaantjes zijn; en Destiny, een bijziende walvishaai. Behendig navigeren Dory en haar vriendjes langs alle hoekjes en kantjes van het MBI. Zo ontdekken ze de magie en het geluk in hun vriendschappen en familie, maar ook in hun gebreken.

002012037

Een zalig zomerdagje vol zand-en waterpret aan onze Belgische Kust! We kunnen er vandaag nog eens van dromen :-). Kobe en Frauke mochten al de leuke Finding Dory spelletjes uitgebreid uittesten! Zien jullie ze genieten? We hebben 100% genoten en weer superleuke herinneringen mee naar huis genomen!
Het resultaat zien jullie hier!
Schermafbeelding 2016-06-20 om 09.31.00IMG_0656060
De superlieve Elfi De Bruyn van de blog Glam At Heart zorgde voor de styling én het leuke gezelschap! Superfotografe Felicia Van Ham waar ik eerder al mee samenwerkte voor La Maison Victor maakte prachtige kiekjes van deze onvergetelijke dag!
Genieten jullie nog even mee?
009129024071087113

Willen jullie thuis ook feesten met Dory? Dan heb ik goed nieuws voor jullie, want dankzij Fun en Disney maakt iemand van jullie kans op een Finding Dory-pakket!

WIN WIN WIN! Waar is Dory?

Dory was weer eens verstrooid en zwom zich een baan in een wirwar van andere vissen en zeeleven. Vind jij haar terug? Laat Fun hier weten waar Dory is en maak kans op een funtastisch Finding Dory pakket!

Het prijzenpakket bestaat uit: 4 cinematickets voor Finding Dory, een partypakket, een opblaasbaar zwembadje, waterspeelgoed en zwembandjes, knuffels van de hoofdpersonages, een springbal en een supercoole step op drie wielen (allemaal van Finding Dory, natuurlijk 🙂 – de wedstrijd loopt t.e.m. 17/07/2016 en je kan hier deelnemen. Succes! 

dory-562-wedstrijd_1

You Might Also Like...

5 Comments

 • Reply
  Maai
  juni 20, 2016 at 8:27 am

  Oh heerlijk Lobke, wat zitten jullie hier te genieten, de lol spat er van af. Kijk uit naar de film, leuk!

 • Reply
  Mammalien
  juni 20, 2016 at 10:26 am

  Dat ziet er super goed uit! (En wat een mooie foto’s heb jij toch ook altijd… )

 • Reply
  Lies
  juni 21, 2016 at 4:39 am

  Zalige foto’s 🙂

 • Reply
  Anoniem
  juni 21, 2016 at 8:19 am

  Super! Jij grijpt hier echt de momenten die er toe doen. Doen wij veel te weinig, zo es spontaan een dagje naar zee en genieten maar met je volle aandacht en alle zintuigen. je doet ons zin krijgen om dat wat meer te doen!

 • Reply
  bé vermeiren
  juni 22, 2016 at 9:05 am

  Prachtfoto’s: ze hebben duidelijk genoten van hun FUNtastische dag!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.