0
Uncategorized Zelfgemaakt

Supereasy babyleggings

IMG_5732

Eén van de voordelen van zwanger zijn, is dat je weer babykleertjes mag maken. Iets wat ik bij mijn vorige zwangerschappen (nog) niet kon, want ik heb pas leren naaien toen ik bevallen ben van Frauke. Toen ik dit supergemakkelijke gratis patroon bij Emma & Mona vond, was ik meteen dolenthousiast. Als niet zo’n groot naaiwonder, hou ik van projectjes die gemakkelijk en snel klaar zijn. En geef toe, het is heel bevredigend om in 2 uurtjes tijd 4 mini babyleggins in maat 56 klaar te hebben?

“Wanneer komt de baby nu? Dan kunnen we de kleertjes aandoen!” Grote Zus kan ook al niet wachten om haar toekomstig broertje/zusje mee aan te kleden. “Misschien kan ik er mijn popjes mee aankleden?”

Voila, de leggings zijn er al, nu nog een baby :-).
En ik, ik heb weer zin gekregen om te naaien!

Benieuwd waar de leuke stofjes vandaag komen? Die vond ik online bij modestofjes.be
Gratis patroon op de blog van Emma & Mona.
IMG_5739IMG_5734

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Griet
  september 3, 2016 at 8:07 am

  mooi!

 • Reply
  B-Naais
  september 4, 2016 at 5:58 am

  Spannend dat aftellen! Ik ben ook fan van de leggings, ik maakte er al een aantal voor het nichtje

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.