0
(Web)shoptips LIFESTYLE

Shoptip: Olliewood

Olliewood

Als drukbezette ouder van kleine kinderen is het niet altijd gemakkelijk om hippe kinderkleding te shoppen zonder dat je hiervoor een hele winkelstraat moet afschuimen met twee kleine koters aan jouw hand die vragen hoe lang het nog duurt. Daarom verwelkom ik jullie voortaan in mijn leuke online winkelstraat en presenteer ik jullie met plezier de leukste kinderwebshops in webshopland! Olliewood mag de spits afbijten met een webshop met meer dan 150 kinderkledingmerken!
IMG_5510
Van stoere winterjassen voor meisjes en jongens tot schattige babykleding
Je zal er bij deze temperaturen misschien nog niet aan denken, maar binnenkort wordt het weer kouder en heeft je kind winterkleding nodig! Olliewood heeft een uitgebreide collectie aan kinderwinterjassen: een combinatie van hippe ontwerpen, duurzame kwaliteit en een comfortabele pasvorm, winterjassen die jouw kids nodig hebben om de winter te verslaan zonder op stijl in te leveren.

Wie zegt dat shoppen voor jongens moeilijk is, moet maar eens gaan kijken naar deze webshop. Want je vindt er echt zoveel leuke jongenskleding in verschillende stijlen en van leuke merkjes zoals Name it, Molo, Z8…allemaal gemakkelijk online te bestellen en aan huis geleverd. Makkelijk toch?

Voor Frauke werd ik dan weer smoorverliefd op de nieuwste collectie Mim Pi. Elk seizoen komt het kinderkledingmerk Mim-Pi weer met een collectie waar je vrolijk van wordt! Het merk is altijd vernieuwend, lief, hip en zit vol felgekleurde details. De meisjeskleding van Mim-Pi is vooral populair vanwege de goede kwaliteit en de bijzondere details. Ieder seizoen komt het merk met een verrassende collectie die meestal bestaat uit tule rokken, aparte jurken, items met vele laagjes en tops versierd met pailletten. En daar worden moeder en dochter hier ontzettend vrolijk van!

Is er net als bij ons een kleintje op komst? Of is een nieuw pasgeboren lid van het gezin? Ook voor babykleding kan je terecht bij Olliewood. Zachte mutsjes, sokjes, broekjes, rompers en kruippakjes van bekende merken zoals Name It, Beebielove en Feetje. Ik ben alvast aan het kijken in welke prachtpakjes ik ons kleintje binnenkort kan kleden.

Conclusie? Wij shopten er een nieuwe outfit voor Kobes eerste schooldag en zijn zeer tevreden over de service! Snelle levering en een uitstekende communicatie over onze bestelling, wij hebben weer een adresje bij in onze online winkelstraat ;-). Stilletjes droom ik nog van het leuke winterjasje van Mim Pi voor ons meisje, mooi toch?

Veel shopplezier!

Bezoek de webshop van Olliewood voor nog meer inspiratieSchermafbeelding 2016-08-26 om 14.29.53Schermafbeelding 2016-08-26 om 14.30.27
Schermafbeelding 2016-08-26 om 14.13.21

Deze blogpost kwam er in samenwerking met Olliewood.

Heb of ken jij een leuke webshop die perfect bij ons past? Mail naar info@leukewereld voor de voorwaarden en wie weet wordt jouw webshop ook opgenomen in onze winkelstraat?

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Butch
    november 16, 2016 at 11:12 am

    Welcome home, Ming. Wow, it has been a year since he's been in Melrbuone? Looking forward to more great food postings that you will definitely have when the whole family is together. Love to all

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.