We hebben een podcast!

Een tijdje geleden zat ik met lieve Jade, mijn partner in crime op het werk te brainstormen over over de ratrace van het leven en over hoe wij daar samen iets aan zouden kunnen veranderen.


Wat als we het onderzoek #gerichtopevenwicht nu eens zouden steunen met een echte ratrace en ons laten sponsoren. “Ja doen we, en we koppelen er een podcast aan met leuke tips en tricks over hoe wij als professionele marathonlopers in de ratrace alles combineren.

Zo gezegd zo gedaan en zo geschiedde en ontstond onze allereerste podcast.

Twee weken geleden zaten we samen in de woonkamer van Jade met een echte microfoon en al (en een dekentje op tafel om het geluid te dempen) en vandaag staat onze eerste podcast online. Met heel wat beginnersfoutjes maar we hebben het wel gedaan. En we vonden het leuk. Dus we gaan nog afleveringen opnemen, zijt maar zeker van ja!

Je kan onze allereerste aflevering hier beluisteren of via Spotify en iTunes.

We hebben het onder andere over onze missie om de wereld iets meer in balans te krijgen. Een betere combinatie van werk en gezin voor iedereen! Hoe tof zou dat zijn? Daarom doen wij een poging om op 29 september de 10 km van Dwars Door Mechelen uit te lopen. Een sponsorloop waarvan de opbrengst naar ons experiment bij Femma rond de dertigurenwerkweek.
Hier lees je daar meer over trouwens!

Shownotes:

Meer info over wat Femma doet en ons experiment

Volg ons op Instagram

En op Facebook

Facebook voor renners

Yay! Superleuk en superblij zijn wij!

Laat ons gerust weten wat je ervan vindt en welke vragen we in een volgende aflevering mogen beantwoorden. Dat kan hieronder of via Instagram.

lobke & jade

6 thoughts on “We hebben een podcast!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.