0
LIFESTYLE

Smartphoto: houden jullie ook zo van kerstkaarten?

Echte kerstkaartjes versturen, het is een traditie die ik al van jongs af aan jaarlijks doe. Zelfs in tijden van e-cards, Facebook-en Instagramberichtjes, vind ik het sturen van een echte kerstkaart nog altijd veel leuker dan een digitaal bericht. Vinden jullie ook niet?

kerstkaarten

Met de leuke foto’s die ik op De Leuke Mamamarkt liet nemen door de immer sympathieke fotografe Sarah , maakte ik zelf onze kerstkaarten met foto bij Smartphoto. In 3 snelle stappen is je mooiste kerstkaart gefikst en de levering is supersnel, van een goede service gesproken! Mijn lieve familie en vrienden zullen weer bij zijn!

Hebben jullie nog ideetjes nodig voor leuke kerstcadeautjes? Op deze blog vinden jullie 30 niet te missen gepersonaliseerde kerstcadeautjes. Nog een leuk ideetje is het ontwerpen van een fotoboek of een fotokalender.

Omdat ik nog altijd in een vrijgevige bui ben, mag ik aan mijn lezers vandaag met de code KERST 20% korting geven op alle Smartphoto-producten en gratis verzending vanaf een bestelling van 40€!

Hebben jullie zelf nog leuke ideetjes voor kerstcadeautjes? Laat ze gerust weten via de reacties. Ik ben alvast benieuwd!

You Might Also Like...

3 Comments

 • Reply
  Davina
  december 17, 2014 at 7:53 am

  Ik liet dit jaar mijn buik bodypainten (ons gezinnetje erop voorgesteld door uiltjes) en vond dat echt een super ervaring! Je vindt een neerslagje op mijn blog: woohoobydavina.blogspot.be

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  december 19, 2014 at 1:26 pm

  Ik vind ze eigenlijk vooral leuk als er een persoonlijke tekst bijgeschreven staat.

 • Reply
  danine
  december 19, 2014 at 7:34 pm

  mooi!!
  Ik bewerkte dit jaar zelf een foto van ons kleine meid.
  Veel persoonlijker dan een gekocht kaartje of een digi…
  De onze komt later op de blog, het versturen heeft wat vertraging 😉

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.