0
MAMA ZIJN Uncategorized

3 x boeken om de laatste week van de vakantie te overleven

IMG_0714  Het aftellen is begonnen! Over exact een week zit jullie klein grut weer op de schoolbanken, of jullie dat nu leuk vinden of niet. Is de verveling echt begonnen? Dan schotel ik jullie 3 x leuke boeken voor om de laatste week van de vakantie te overleven, te beginnen met mijn eigen boek :-):

IMG_0726IMG_07281.Happy Kids
Exact één jaar geleden was dit boek nog maar een idee, vandaag krijg ik bijna dagelijks mailtjes of berichtjes van lieve lezers die enorm veel plezier hebben beleefd aan ons boek afgelopen vakantie. Want dit kalenderboek bevat meer dan 100 gratis of betaalbare uittips in België en Nederland, maar ook inspiratie voor leuke, duurzame en goedkope DIY-tips voor kids en dat voor elke gelegenheid. Het komt dus niet alleen van pas in de zomervakantie maar eigenlijk het hele jaar door! Ik blijf trots op dat boekenkind van me ;-).

IMG_0723IMG_07202. Mum & Me
Bucketlists, sinds ik een Bullet Journal bijhoud, ben ik er nog meer verslaafd aan. Toen dit leuke boek van Petra De Pauw verscheen, was ik meteen verkocht. Want mijn dochter en ik, dat is toch iets speciaals. En voor ik het weet is ze groot en het huis uit. Daarom is dit bucketlistboek voor mama’s en hun dochter een prachtig doe-en bewaarboek dat die unieke moeder-dochterband onderstreept! Willen we niet allemaal die kleine gelukjes vasthouden en de tijd het liefst voor altijd stilzetten? Met dit boek kan het! Eén van de leukste tips vond ik het idee om een tijdscapsule te maken. Stop in een goed afsluitbare waterdichte pot, fles of doos persoonlijke spulletjes van jullie beiden, graaf ze in de grond of verstop ze op een geheime plaats en open ze binnen 30 jaar, geweldig toch? Of het Ultieme Mum & Me-interview, waarin je dochter jou mag ontvangen en ze naar je grootste geheimen vraagt zoals ‘Wat was je eerste grote verdriet?’ ‘Wat ging er door je heen toen je hoorde dat je zwanger was van mij?’ of ‘Wanneer was jet het meest trots op mij?’. Dit gaan we zeker en vast nog doen wanneer Frauke een beetje ouder is.
Kortom, dit boek is echt een tijdsdocument dat we voor altijd zullen bewaren! En ik ben blij dat ik mag verkondigen dat er ook een versie op de markt komt voor moeders en hun zonen ‘Mum & Me – bucketlist voor mama en zoon‘, want dat is toch een speciale band!

IMG_0716IMG_0715IMG_07183. België voor kinderen en hun baasjes
Mocht ik Happy Kids niet geschreven hebben, dan had ik dit boek van de Dingenzoekers zeker en vast zelf willen gemaakt hebben! Een boek met 300 geweldige adresjes om met kinderen te gaan eten, logeren en leuke dingen te gaan doen. Heel veel plekjes hebben wij al uitgetest en staan ook vermeld in ons eigen boek, maar België heeft nog zoveel meer museum, speelbossen, boomtenten, bed & breakfasts en restaurants te ontdekken waar kinderen welkom zijn! Kristien en Greetje, jullie foto’s zijn dé max, van jullie reportages, interviews en tips krijg ik het warm. Zo mooi gemaakt, well done! En wij weten weer wat doen de komende maanden met Kobe en Frauke…

Geniet nog van die laatste week Grote Vakantie!

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.