0
LIFESTYLE MAMA ZIJN

Zebra zonder strepen : binnenkijken in de kamer van Frauke

IMG_0018

Frauke haar kamertje is al een tijdje ingericht, maar is eigenlijk nooit echt ‘af’, ik hou ervan om leuke spulletjes te blijven zoeken en af en toe iets een nieuw accentje toe te voegen.

Zo vond ik deze leuke überschattige kussentjes bij Zebra zonder strepen, een gloednieuwe webshop die ik leerde kennen dankzij Instagram! En wat voor eentje. Naast leuke kussentjes en hebbedingen, hebben ze er ook keitoffe kleertjes voor baby’s, jongens en meisjes.

IMG_0019

Nieuwe spulletjes gecombineerd met echte retro hebbedingen vind ik de max! Deze oude Fisher Price telefoon vond ik voor 50 cent in de Kringwinkel, de paddestoel stond op de geboortelijst van Frauke, het appeltje en de vintage boekjes van Sarah Kay bij Ellelei vintage & retro en de grote baboesjka kreeg ik als verjaardagscadeau van mijn lieve zus.

IMG_0020Haar kleerkast pimpte ik met Pip Studio-behang zelf van oude kleerkast uit de Kringwinkel tot een uniek stuk. Dankzij de porseleinen kastknoppen heeft Fraukes kleerkast een originele touch!

IMG_0021Frauke gaat naar school in januari, maar ze slaapt nog steeds in een spijlenbedje. Al denken we er wel over om het te vervangen door een kinderbedje van bij Ikea. Nijntje vonden we voor 1 euro in de Kringwinkel en is haar beste slaapvriendje.

Zebra zonder strepen

Hebben jullie ook zin om jullie kinderkamer op te fleuren? Inspiratie vinden jullie zeker in het Mini-Woonboek van Tom en Britt. De leuke überschattige kussentjes kunnen jullie misschien zelf kopen met de cadeaubon van 25 euro die ik mag weggeven van Zebra zonder strepen!

Wat moeten jullie doen om de cadeaubon ter waarde van 25 euro te winnen?
1. Like mijn Facebookpagina en die van Zebra zonder strepen en DEEL deze blogpost.
2. Vertel ons welk leuk product jullie zouden kiezen uit deze leuke webshop en waarom.
Morgen maak ik de winnaar bekend via mijn Facebookpagina en zo krijgen jullie nog een leuk kerstcadeautje voor jullie zelf, als dat geen goed nieuws is?

You Might Also Like...

23 Comments

  • Reply
    Sarah
    december 23, 2014 at 12:20 pm

    Lobke de kussentjes zijn een super keuze – maar ik ga sowieso voor de haarspeldjes – prachtig gewoon! (Vooral voor mede meisjesmama’s die fuschia/zilver hello kitty haters zijn)

  • Reply
    Lore
    december 23, 2014 at 12:21 pm

    Mijn zoon zou super fier zijn op zijn Suussies Kroon op zijn bolletje voor zijn verjaardag 🙂

  • Reply
    Joke Eeckhout
    december 23, 2014 at 12:32 pm

    Wat een schattig kamertje! Hier een driejarige-dochter die nog steeds gehecht is aan haar spijilenbedje en naar verluidt verander je pas van bedje wanneer ze het zelf aangeven… Dus nog even wachten hier! Die webshop is inderdaad fantastisch! Ik zou dit kiezen: Sture & Lisa jumpsuit Vosjes voor onze anderhalfjarige zoon Fonne! Groetjes, Joke

  • Reply
    Liesbet Rombaut
    december 23, 2014 at 12:34 pm

    Heel mooi kamertje! Ik zou dezelfde kussentjes kiezen, ze zouden mooi passen in mijn dochtertje haar kamer!

  • Reply
    Kim
    december 23, 2014 at 12:48 pm

    Ik vind het kussen met de regendruppel heel tof en de t-shirts van Duns.

  • Reply
    Sofie Parmentier
    december 23, 2014 at 12:58 pm

    Ik zou gaan voor een jumpsuit van Sture en lisa. De vosjes en de uiltjes vind ik super leuk! Ik ben zelf verzot van uilen en vosjes, onlangs een ring gemaakt met een vosje op en ik ben de vogeltjesklas, dus daar komen veel uiltjes in. Maar ook de kroon staat hoog op mijn verlanglijst! Ik maak elk jaar een kroon voor mijn metekindje, maar die is belange niet zo mooi als van Suussies. En haar verjaardag komt er weer aan op 16 januari!
    Of een kussentje Pinknounou kussen “Wolken” vind ik ook super leuk! (lekker voor mezelf)

  • Reply
    Malika meddour
    december 23, 2014 at 1:16 pm

    De babypantoffeltjes met de olifantjes op voor het kindje van mijn beste vriendin van toen we zelf nog babypantoffeltjes droegen!

  • Reply
    Joke
    december 23, 2014 at 1:20 pm

    O, die kussentjes, ik keek op de site, maar blijf verliefd op de kussentjes. Ik zou er mijn meisje blij mee maken. We verbouwen en maken een kamer voor broer en de laatste tijd koop ik vanalles om van dat kamertje top te maken, maar grote zus verdient ook een verwennerijtje!

  • Reply
    Natalie
    december 23, 2014 at 2:03 pm

    Heerlijk kamertje! Zelf kijk ik ook altijd uit naar leuke oude kinderboeken, er zitten soms echte pareltjes tussen. De haarspeldjes met katten uit de webshop vind ik super!

  • Reply
    SnottebELLIE
    december 23, 2014 at 2:32 pm

    Ik denk dat ik zou gaan voor de babyschoentjes! Die zijn gewoon zoooo schattig!

  • Reply
    Sophie
    december 23, 2014 at 2:48 pm

    Ik zou me zeker laten gaan in de babykleertjesafdeling! Onze kleine vent wordt geboren in mei en kan nog wel wat hippe kleertjes gebruiken 🙂

  • Reply
    Maaike VdP
    december 23, 2014 at 2:56 pm

    Zoals gevraagd ook even mijn Facebookpostje naar hier verhuizen :

    supermooi kamertje! Ben zelf ook helemaal into PiP studio!
    wat Zebrazonderstrepen betreft, kies ik voor het Sture&Lisa’s schaapjes jumpsuit! lekker uniseks voor ons buikbabytje, maar toch een hoog anders-dan-anders-gehalte. #fingerscrossed

    Fijne feestdagen voor jullie *

  • Reply
    Riet
    december 23, 2014 at 3:32 pm

    Schattige kamer! Heel erg mooi. Ik zou zonder twijfel deze kiezen: http://www.zebrazonderstrepen.com/detail/4354158-pinknounou-square-pillow-raindrop-pinknounou-kussen-regendruppel

  • Reply
    Griet
    december 23, 2014 at 3:58 pm

    Dat kan niet anders dan dat Frauke elke dag vrolijk opstaat 🙂

  • Reply
    katrien
    december 23, 2014 at 4:34 pm

    Geef mij maar het mooie wolken kussen. Of de regendruppel of, eigenlijk zijn ze allemaal mooi.

  • Reply
    Esther (vanjansen)
    december 23, 2014 at 5:40 pm

    wat een lief kamertje! Ik heb trouwens nog wat accessoires in pip stijl liggen die ik niet meer gebruik, als je wilt mag je ze hebben (lampenkapje, overtrek voor peuterdekbed of deken maat 120 x 150,etc)
    Wat is die shop ook leuk, gelijk even gespiekt! Een suussies pop of mooie poster is altijd welkom 🙂

    • Reply
      Lobke Gielkens
      december 23, 2014 at 6:27 pm

      Hey Esther, stuur mij anders eens wat foto’s door naar info@leukewereld.be? Als ik het leuk vind, dan neem ik het over, maar wel tegen betaling hoor 😉 xxx

      • Reply
        Esther
        december 23, 2014 at 9:46 pm

        Zal een dezer een paar foto’s naar je mailen!

  • Reply
    Laura
    december 23, 2014 at 6:18 pm

    Wat een leuk kamertje! Oude en nieuwe spulletjes bij elkaar <3
    Als ik mag kiezen uit de webshop (heerlijke dingetjes trouwens) kies ik lekker egoïstisch voor mezelf.
    (na al de cadeautjes te kopen voor 'de anderen' is het wel mijn beurt 🙂 )
    Pinknounou kussen “regendruppel” is mijn favoriet, helemaal mijn kleurtjes!!

  • Reply
    Leen Willems
    december 23, 2014 at 9:23 pm

    Leuke shop! Ik zou gaan voor de haarspeldjes, met een dochter huis die helemaal zot is van die dingen. Of voor de kleertjes, mijn eigen kroost zal hier bijna uitgegroeid zijn, maar met een vers nieuw petekindje op komst zijn cadeau-ideetjes altijd goed :-).

  • Reply
    Kathleen | BelleLien
    december 24, 2014 at 6:39 am

    Ik zou ook voor het wolkenkussentje kiezen. Zou leuk zijn in Lien haar kamertje in wording en mooi staan bij de mint-variant van Frauke haar behangpapier 🙂

  • Reply
    Maai
    december 24, 2014 at 7:32 pm

    Ooohh die telefoon had ik vroeger zelf, wat tof. Ik hou van dat soort winkeltjes. Ga eens neuzen. Ik won laatst al bij jou dus gun het deze keer iemand anders al moet ik me heeeeel erg inhouden. Die kussentjes zijn de max. Ga eens kijken wat ze voor jongetjes hebben :-). Liefs

  • Reply
    Els
    februari 12, 2015 at 10:03 pm

    Lijkt me een supertof boek voor mijn dochter ! Wat zou ik haar graag dit boek cadeau doen voor haar verjaardag !! Zij is supercreatief, en gebruikte hetzelfde behangpapier om een kast te restylen voor de slaapkamer van haar dochtertje Anna.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.