Mama op tv

Schermafbeelding 2016-05-28 om 13.29.26
Voor alles is een eerste keer! Toen de sympathieke Hilde Geens van ROBtv mij contacteerde of ik in haar studio wilde komen vertellen over mijn nieuwste boek Happy Kids, moest ik toch even nadenken. Ik? Op teevee? Allé ja, waarom ook niet eigenlijk.
Dankzij Hilde werd het een leuk gesprek over mijn boek, mijn blog en wat wij zoal beleven met onze kindjes. Happy Kids, Happy Me 🙂

Benieuwd naar het resultaat? De reportage ‘Leuke inspiratie voor mama’s en hun kinderen’ kunnen jullie hier herbekijken of hieronder. En haast jullie, want jullie maken er ook kans op één van mijn boekjes!

Ik ben natuurlijk ook heel benieuwd naar wat jullie ervan vonden? Jullie feedback is goud waard! Kobe en Frauke vinden het alvast geweldig dat hun mama, maar ook zij op televisie komen :-).

IMG_0302Schermafbeelding 2016-05-28 om 13.29.57

8 thoughts on “Mama op tv

  1. Leuk om je eens te horen en in bewegend beeld te zien!
    En ik zei vandaag tegen mijn vriend: vanaf nu moeten wij elk weekend iets leuks plannen, voor onszelf en voor de kinderen. (Lees: na de werken hier thuis, nog 2-3 weken tanden bijten…) 1 dezer schaf ik me jouw boek dus aan!

  2. Zo tof om je “in ‘t echt” te zien?
    Heel leuk interview.
    Wij zijn hier superfan van het boek. xxx

  3. Leuk om een stem bij je gezicht te horen 🙂 trouwens, volledig naast de kwestie, maar: ik vind dat die zetel waar Hilde Geens in zit er bijzonder ongemakkelijk uitziet. Zo’n rare zitpositie, haha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.