Leuk gevonden: Squigz, urenlang speelplezier

IMG_1898
In onze nieuwe rubriek ‘Leuk gevonden’ gaan we op zoek naar leuke producten, speelgoed, kledingstuks of winkeltjes die net dat tikkeltje meer hebben. Benieuwd wat Kobe en Frauke vonden van dit gekke speelgoed?

1 januari zat er in het nieuwjaarspakje van onze kindjes een heel leuke verrassing: Squigz! Wij vonden het zo leuk dat we het graag met jullie delen! Wasda zie ik jullie denken? Het is speelgoed dat zuigt en net daarom is het zo leuk gevonden! Met deze siliconen balletjes met zuignappen kunnen kinderen bouwen op de leukste manieren: gebouwen, voertuigen, kettingen. Je kunt het zo gek nog niet bedenken! Kobe en Frauke plakken de balletjes zelfs op zichzelf en trekken er gekke bekken mee, lachen, gieren en brullen hier in huis!

Wat ook leuk is, dat dit speelgoed bijdraagt aan de ontwikkeling van het kind, niet onbelangrijk. Het stimuleer de motorische vaardigheden en hun creativiteit! Wat ook leuk is dat je er mee kan spelen in bad of in de auto.

Ook zin om dit speelgoed uit te proberen? Wij vonden onze doos Squigz bij Multitoy, een leuke webshops boordevol uniek en innovatief speelgoed! Ze selecteren speelgoed dat niet alleen ontzettend leuk is maar ook bijdraagt aan de ontwikkeling van jullie kinders.

Ons besluit? Dit is topspeelgoed voor kindjes vanaf 3 jaar! Een origineel cadeautje voor je eigen kindjes of voor een ander kindje ;-).

IMG_1887
IMG_1892
IMG_1901
IMG_1893

2 thoughts on “Leuk gevonden: Squigz, urenlang speelplezier

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.