0
MAMA ZIJN Uncategorized

Samen kleuren op een reuzegrote kleurposter

IMG_1479 IMG_1482 IMG_0080
IMG_1485 IMG_1492 IMG_1499

Twee weken vakantie! Heerlijk! Ja toch? Na een succesvol kampje, een rustige kerstavond-en kerstdag, begon de verveling bij onze twee pummeltjes toch wat toe te slaan. Tijd om mijn toverdoos boven te halen waarin ik de reuze kleurposter van OMY die ze van Sinterklaas gekregen hadden, bewaard had.
En weten jullie wat? Het werkt ongelooflijk! Kobe en Frauke zijn al meer dan een uur zoet en ik kan terwijl nog een beetje werk afwerken. Deze poster is 1,15m x 0,80m groot, dus in de fantasiewereld van onze kindjes, is dit geweldig natuurlijk! “Ik ga er tot vannacht aan werken mama,” zegt Kobe! Als dat maar goedkomt 🙂

Ook leuk om weten, deze poster is ontworpen door het Parijse team van OMY, gespecialiseerd in kleurplaten met maffe tekeningen in alle vormen en formaten. Hij bevat bovendien 15 leuke spelletjes, maar daar zijn onze kids nog een beetje te klein voor.
Niet alleen Kobe en Frauke vonden het leuk, ik heb daarnet even mee gekleurd en dat werkte ongelooflijk ontspannend! Een aanrader van jewelste!

We vonden deze kleurposter bij Fairplace, een webshop vol duurzaam speelgoed dat je niet in elke winkel vindt. Misschien nog een leuke cadeautip voor de eindejaarsfeesten?

Prettige vakantie! Wij kleuren lustig verder!
Jullie nog leuke anti-verveeltips? Ik hoor ze graag in de comments hieronder.

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Nathalie
  december 26, 2015 at 6:51 pm

  Heel leuk! Ik heb dit met de kinderen van mijn klas gedaan. Topper!

 • Reply
  Ann Coemans
  december 26, 2015 at 8:14 pm

  Ziet er heel leuk uit! Lore heeft gisteren met wasco zo’n inkleur-placemat ingekleurd. Ze hing echt vol… Hangen je kindjes niet vol stift als ze zo boven hun tekening hangen?

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.