0
MAMA ZIJN Uncategorized

De Leuke Mamamarkt

affiche marktA3

Het is weer zover en ik heb er keiveel zin in! We organiseren weer eens een LEUKE MAMAMARKT! Net voor de lente bieden we een trendy pop-up event waarbij verschillende winkels, webshops en leuke mama’s samen naar buiten treden om een breed publiek te bereiken en een gezellige combinatie aan te reiken van gezellig shoppen bij unieke winkeltjes en ontspannen bij een lekker drankje en hapje. Dat zie je niet elke dag. Wees erbij!

Op zondag 13 maart zal vanaf 11u zaal ‘t Centrum omgetoverd worden tot een heus pop-up evenement. Laat je verrassen door de vele leuke winkeltjes die we met hart en ziel hebben uitgekozen! Mode voor baby’s, kinderen en mama’s, leuke accessoires, hebbedingen en tweedehandsspullen zullen niet ontbreken.

Noteer deze datum alvast in jullie agenda en we hopen jullie allemaal te ontmoeten met een gezellig hapje en drankje erbij!

Neem een kijkje op de Facebook pagina en zeg dat je komt en wel HIER.
Hopelijk tot dan!

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  derboven Martine
  januari 20, 2016 at 9:04 pm

  Hallo, Wij zijn een groepje van bordurende dames, wij maken allemaal verschillende dingen en ook kinderspullen. Wij zouden graag meedoen met jouw mamamarkt.
  Kan jij ons hierover meer info geven aub?
  U kan ons bereiken op mijn adres
  Derboven Martine
  dema1957@hotmail.com
  0494/39.19.39

 • Reply
  Maai
  februari 1, 2016 at 8:42 pm

  Kom je dit ook eens wat meer hier in de buurt doen Lobke 😉

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.