0
MAMA ZIJN Uncategorized

De leukste films op Netflix

IMG_1913Niets is zo gezellig als op een koude winteravond samen onder een dekentje te kruipen met zelfgemaakte popcorn en Netflix op de buis. Ook al proberen we de schermtijd hier te beperken, toch zijn Kobe en Frauke verknocht aan de leuke series en films op Netflix.

“Gaan we Netflixen mama?” Ouderwets televisie kijken is niet meer van deze tijd hier, zij vragen, wij draaien. Daarom schrijf ik vanaf elke maand een post met popcorn (of een andere gezonde snack) en onze favoriete familiefilms van de maand.
Films op Netflix
1. Big Hero 6
‘Big Hero 6’ gaat over Hiro, een 14-jarig genie die woont in San Fransokyo, een kruising tussen San Francisco en Tokyo. Er worden superhelden gecreëerd in deze film en dat vindt onze superheld Kobe natuurlijk fantastisch!
2. Frozen
Frauke blijft fan van Frozen en denk dat ze Elsa is en dan weer Anna. Ze kan ‘Let it go’ helemaal meezingen en de film kent ze bijna vanbuiten. Hallelujah!
3. Sjakie en de chocoladefabriek
Deze superleuke film van Tim Burton blijft hier een toppertje. Als kind las ik de boeken van Roald Dahl en deze klassieker is verbluffend goed verfilmd. Je komt terecht in een wereld die zo inventief en fantasierijk is dat je er onophoudelijk van zult willen smullen! Hier werd hij alleszins gesmaakt.

Als de kindjes straks gaan slapen, kijken wij misschien ook nog een filmpje of serietje op Netflix.misschien wordt het wel Jessica Jones of Breaking Bad.

Happy weekend!
Mij vind je dit weekend terug in Parijs, samen met de liefste Liesellove planden we een girlsweekend met een dagje Parijs en een dagje Playtime Paris. Volgende week breng ik zeker verslag uit (of volg ons op Instagram als je wilt zien wat we zoal uitspoken ;-))
IMG_1915

You Might Also Like...

3 Comments

 • Reply
  Ivy
  januari 23, 2016 at 4:40 pm

  Netflix is hier ook heel populair, kijken wat je wil en wanneer je wil… Ik kijk al uit naar jouw volgende tips 🙂
  Konden jouw kinderen Sjakie volgen? Die is toch enkel in het Engels beschikbaar?

 • Reply
  Margriet
  januari 24, 2016 at 1:49 pm

  Wat een heerlijk tafereel. Ziet er echt heel gezellig en knus uit.

 • Reply
  Wim
  februari 29, 2016 at 6:48 pm

  Ja, dat kennen we! Wat een uitvinding is Netflix en je wordt er niet verslaafd aan 🙂

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.