0
MAMA ZIJN Uncategorized

Originele cadeautjes voor Moederdag

Schermafbeelding 2016-05-03 om 20.00.30
Dat je de beste mama van de wereld bent, wist je natuurlijk al lang! Maar waarschijnlijk heb jij net als ik de beste moeder ooit en wil je haar zondag wel eens extra in de bloemetjes zetten? Ik ben dat alvast van plan en heb al enkele leuke ideetjes verzameld.

 1. Poster voor Moederdag
  Bij Moodkids is het ondertussen al een traditie geworden, maar elk jaar kan je er een gratis poster voor moederdag gratis downloaden. Print hem af, kader hem in en geef hem aan je liefste mama!
 2. PAUZE-koffie van Rue-no
  Wisten jullie dat de liefste Evi, auteur van Life On Sneakers, haar eigen koffie op de markt heeft gebracht? Ik wist het al een tijdje, sterker nog, ik mocht haar allereerste koffie proeven! Een moment om nooit meer te vergeten! Geef je mama dus een pakje PAUZE-KOFFIE en maak tijd voor elkaar, iets dat we jammer genoeg veel te weinig doen voor elkaar! Ook ik beken schuld en wil vaker koffietjes drinken met de mensen die ik graag zie, zeker met mijn eigen mama! Mmmmmmm…lekker! Bestel hier een pakje of 10 of doe hieronder mee met onze wedstrijd en win een originele mok met een pakje koffie!
 3. Uitslaapkaart
  Vandaag zag ik via Mamabaas een leuke uitslaapkaart passeren, een tegoedbon voor 1 keer uitslapen voor de liefste mama van de wereld. Als dat niet origineel is? Je kan het gemakkelijk zelf maken en het kost niets.
 4. Plan een leuk gezinsuitstapje
  Niets leuker dan qualitytime op Moederdag! Plan een leuk uitje dichtbij en maak er samen een gezellige dag van. Geen inspiratie? In ons boek Happy Kids vind je meer dan 100 leuke uit-en thuistips om samen te doen!
 5. Vier elke dag alsof het moederdag is!

Deze week staat helemaal in het teken van MAMA’S op mijn blog met enkele leuke prijzen die jullie kunnen weggeven aan jullie eigen mama of gewoon lekker voor jezelf kunnen houden!
Vierkant-Pauze-Koffie-Enjoy-kopie
De eerste leuke prijs die ik mag weggeven is een pakje PAUZE-koffie met koffiemok van de liefste Evi! Wat moet je hiervoor doen?

1. Like onze Facebookpagina’s Leuke Wereld & Rue-no en/of volg ons op Instagram en deel deze blogpost!
2. Laat mij in een berichtje hieronder weten met wie jij je koffie wilt drinken en waarom!

Vrijdag maak ik de winnaar bekend!

En er is nog meer goed nieuws, later deze week geeft Evi op haar blog nog een leuke prijs weg voor mama’s en mini’s, ga dus zeker nog eens kijken.

 

 

You Might Also Like...

10 Comments

 • Reply
  Karin
  mei 3, 2016 at 7:11 pm

  Buiten dat ik met jullie beiden wel een koffie wil drinken (knipoog) zou ik de koffie zondag cadeau willen doen aan mijn schoonmoeder die elk jaar op Moederdag een familiefeest organiseert om alle mama’s samen te vieren en er een dag vol warmte en liefde van te maken.

 • Reply
  Katrien prinsen
  mei 3, 2016 at 7:32 pm

  Ik zou de koffie drinken met mijn schoonmoeder. Ze is een pracht van een vrouw die al een jaar, zonder morren, zeuren of klagen een vreselijke strijd leverd tegen borstkanker…top vrouw die ondanks alles nog elke dag voor ons probeert klaar te staan, en dus zeker een kopje pauze koffie kan gebruiken zo soms ?

 • Reply
  Lisan
  mei 4, 2016 at 5:11 am

  Dit kopje koffie wil ik liefst drinken met mijn moeke. Maar aangezien de hemel nog wat moet wachten zal ik het samen drinken met al haar zussen op 31 mei als we haar 60e verjaardag vieren. Dan vieren we haar geboorte voor de 9e keer zonder haar.

 • Reply
  Anoniem
  mei 4, 2016 at 2:27 pm

  Met mijn beste vriendin…2 druk werkende mama’s die dringend eens tijd nodig hebben om bij te kletsen!
  En daar hoort natuurlijk lekkere koffie bij! A

  • Reply
   Isabelle
   mei 4, 2016 at 2:28 pm

   Met mijn beste vriendin…2 druk werkende mama’s die dringend eens tijd nodig hebben om bij te kletsen!
   En daar hoort natuurlijk lekkere koffie bij!

 • Reply
  Debbie Andries
  mei 5, 2016 at 5:47 pm

  Met mijn allerliefste mama uiteraard! 🙂 We hebben zo’n beetje de traditie dat mama op zondagochtend bij me komt ontbijten! Ik maak de koffie en mama brengt de koffiekoeken mee 🙂 De mok is helemaal vann toepassing op m’n mama, want ik vind dat ze teveel piekert en te weinig van het leven geniet, daarom zou ik haar hiermee graag willen verrassen!

 • Reply
  Maria De Jaeger
  mei 6, 2016 at 7:32 am

  Met mijn hoogbejaarde mama! Mijn mama maakte vroeger altijd de lekkerste appeltaart klaar, we konden er zo van genieten als 4-uurtje met een tasje koffie…. Nu is dit helaas niet meer mogelijk en dus ben ik het die de taart bijna even lekker ‘probeert’ te maken…. Maar die 4-uurtjes met koffie en taart… neen, die nemen ze ons niet af!

 • Reply
  Ann De Wilde
  mei 6, 2016 at 7:56 am

  Mmmm, ik wil Evi’s blend wel eens uitproberen! Ik ben er zeker van de koffie superlekker zal zijn! Een kopje koffie, dat deel ik het liefste met m’n beste vriendinnen! Gezellig bijkletsen met een kopje koffie…. Heerlijk toch!

 • Reply
  Ellen Goethals
  mei 8, 2016 at 10:45 pm

  Met mijn allerbeste vriendinnen die ik tijdens het middelbaar leerde kennen! Ik zou onze maandelijkse ‘koffiekletsen’ voor geen geld ter wereld meer willen missen!

 • Reply
  Ellen Schoeters
  mei 15, 2016 at 6:12 pm

  Kan ik nog deelnemen? Niks zaliger dan op vrije momenten met m’n mama of beste vriendin een heerlijke koffie (met taart uiteraard) te gaan drinken in een koffiebar in ‘t stad! De nieuwe koffieblend van Evi Renaux ken ik nog niet, maar ik ben er zeker van dat ze superlekker zal zijn! Met de mooie tas verras ik m’n mama graag… als laat moederdagcadeautje! 🙂

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.