0
Uncategorized Zelfgemaakt

Frauke goedgemutst de winter door met LN BEANIES

“Waar komt dat leuke mutsje en sjaaltje vandaan”, vragen mama’s mij wel vaker wanneer ik met ons Frauke over straat loop met haar superleuke mutsje en sjaaltje aan. Wel, partner in crime is Ellen Kegels, alias the queen of handmade, de toffe madam achter de Belgische merkjes LN BEANIES en LN ANDES. Speciaal voor mijn lieve Frauke maakte ze helemaal zelf dit leuke setjes. Isn’t she cute?

Dat breien en haken in is, wisten wij al langer. Maar Ellen bewijst het met haar goed verkopende webshops LN BEANIES en LN ANDES. Wat ooit begon als een mutsje haken voor zichzelf, groeide al snel uit tot 300 mutsen voor andere liefhebbers en vandaag kan ze het gewoon niet meer bijhouden :-). Erg mooi is haar succesverhaal van haar tweede merk LN ANDES: luxueus Alpace haak-en breiwerk, geproduceerd in Peru en volledig handgemaakt door een team van jonge tienermoeders die hierdoor een inkomen hebben. Schoon hé? Zelf ben ik dol op haar Mini Maria uit 100% Baby Alpaca.
Dat Miss Ellen zelf een lieveke is, heb ik zelf al mogen ondervinden. Want voor zowel Steps als ZAP heb ik haar al mogen interviewen en dat was telkens een vree toffe babbel. En deze maand staat ze zelfs op de cover van ZAP. Worden we hier allemaal niet een beetje goedgemutst van? Ons Frauke gaat alvast goedgemutst de winter door met haar mutsje en sjaaltje? Een hebbeding!

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.