0
MAMA ZIJN Uncategorized

Mijn beste schoenmaatjes

IMG_0076
Sinds Marie Kondo haar intrede heeft gemaakt bij ons thuis, gaat het minimaliseren hier steeds beter. Meer doen met minder, en alleen wat ik echt mooi vind of echt nodig heb, blijft leven. Lees: Overbodige spullen en brol gaan genadeloos naar de Kringwinkel, de kledingcontainer of  ik maak er iemand anders gelukkig mee.

Enkele maanden geleden startte ik het seizoen met een minimalistische kleerkast en ik moet zeggen dat dit de hemel op aarde is: nooit geen kledingstress meer sinds mijn overzichtelijke garderobe! Zij gaf me deze maand weer een schop onder mijn kont dankzij haar #start2minimalise project. Vorige week dook ik tussen mijn schoenen, want ooit had ik meer dan 20 paar schoenen (misschien zelfs nog meer als ik er mijn loop-, wandel-, laarzen en sneeuwschoenen bij tel. Maar voortaan is de regel: van elk soort schoenen mag ik er maximum één paar hebben. 7 paar pumps en 4 paar sneakers zijn nergens meer voor nodig, je kan er toch maar één paar tegelijk aan doen?

IMG_0077
IMG_0078
Ik maakte een selectie en dit zijn mijn beste schoenmaatjes voor de volgende maanden:

1. Mijn Maruti’s: Als online shopqueen vond ik deze leuke Maruti’s bij de online shoeshop Fashionfootwear.nl. Deze schoenen zitten echt comfortabel en zijn onmisbaar voor een mama-on-the-move als ik die steeds meer achter haar kinderen moet aan hollen! Leuke prints, hoogwaardig leer en dankzij het opvallend design geven deze schoenmaatjes net dat ietsje meer aan mijn outfit. Leuk om weten! De ontwerpers werken met natuurlijke materialen, verschillende verftechnieken en experimentele wassingen; geen enkel paar Maruti’s is dus hetzelfde.
Ben jij op zoek naar een uniek, opvallend paar schoenen? Doe dan mee met de wedstrijd onderaan dit blogbericht en wie weet dragen we binnenkort dezelfde schoenen?

2. Adidas Stan Smiths originals: Nog zo’n supercomfy schoenen voor mama’s on the move! Deze pareltjes zitten niet alleen gemakkelijk, ze zien er ook nog eens #swag uit zoals mijn plusdochter zegt :-).

3. Uty Taupe laarzen: Ik kocht deze superhandige laarzen voor de tweede keer op rij in de solden voor een prijsje afgelopen zomer en daar heb ik nog geen moment spijt van gehad. Ze zijn draagbaar onder elk kleedje en ik kan er gerust een hele dag op blijven rondhuppelen. Love these boots!

4. Rode Who’s that girl beauties: Deze leukerds van één van mijn favoriete merkjes Who’s That Girl zijn ideaal voor de feesten! Een vrolijke kous en een speels kleedje en ik ben helemaal klaar voor de feestdagen!

Maruti_banner_2015
WIN WIN WIN
Hoe zit het met jullie schoenencollectie? Kunnen jullie afstand doen van 20 paar schoenen? Of heb je dringend nood aan een nieuw paar schoenmaatjes voor de feestdagen? Dan heb ik goed nieuws voor jullie, want ik mag zomaar eventjes een BON VAN 100 EURO weggeven voor een paar schoenen naar keuze op de webshop Fashionfootwear!

Wat moet je hiervoor doen?
1. Like onze Facebookpagina + de Facebookpagina van Fashionfootwear. Delen via Instagram met de hashtag #leukewereldlovesfashionfootwear geeft jullie extra veel kans!
2. Deel dit bericht via Facebook en/of Instagram
3. Laat in een berichtje hieronder weten waarom jij dringend nood hebt aan een nieuw paar schoenen!

Volgende week maandag maak ik de winnaar bekend via mijn Facebookpagina zodat je nog voor Kerstmis je nieuwe schoenmaatjes kan begroeten!

Succes!

You Might Also Like...

14 Comments

 • Reply
  Ruth
  december 15, 2015 at 7:09 am

  Omdat ik het verdien 🙂

 • Reply
  Jill
  december 15, 2015 at 7:45 am

  Mijn zwarte laarzen zijn compleet en volledig versleten en het shoppen van nieuwe zwarte laarzen geeft me telkens zó veel stress! Laarzen vinden die rond mijn behoorlijk stevige kuiten passen én er nog fashionable uitzien is elke keer weer een strijd!

 • Reply
  Nele
  december 15, 2015 at 8:36 am

  Wel een beetje vreemd dat je goede schoenen zomaar wegdoet, de andere kan je toch nog dragen als de favorieten versleten zijn ipv dan nieuwe te kopen? Hier ‘proberen’ we enkel iets aan te kopen als er een paar afgedragen de vuilbak in gaat. Gelukkig heb ik een beroep waarbij ik de hele tijd rondloop, en verslijt ik toch regelmatig een paartje 😉 Een bon is dus welkom!

 • Reply
  Marjan Wens
  december 15, 2015 at 9:34 am

  Superleuke schoenen die je niet overal vindt.
  Ik zou dan gaan voor de dameslaarzen Frog Pony. En waarom… ik ben sinds kort gek van de enkellaarsjes, maar vind alleen maar heel dure heel mooi 🙁 Die 100 euro extra zou het investeren zoveel leuker maken.

 • Reply
  Anke
  december 15, 2015 at 9:56 am

  Comfortabele schoen om achter mijn bijna 2-jarige peuter te lopen, kan ik wel gebruiken! Niet moeilijk dat mijn schoenen snel verslijtenç

 • Reply
  Elke
  december 15, 2015 at 12:18 pm

  Ik ben nog steeds op zoek naar de ideale schoenen om in de regen te fietsen …

 • Reply
  Lotte
  december 15, 2015 at 1:07 pm

  Oei, jij vindt 20 paar schoenen al veel. Dan wil je mijn schoenencollectie niet zien… Jouw rode schoentjes zijn trouwens echt heel erg mooi! En waarom ik graag een nieuw paar schoenen zou winnen? Omdat je er volgens mij nooit te veel kan hebben, haha.

 • Reply
  Mammalien
  december 15, 2015 at 3:17 pm

  Nee, natuurlijk kan ik geen afstand doen van schoenen! Er moeten er wél steeds meer bij. Zie ook een paar hele mooie tussen jouw verzameling..

 • Reply
  Liesbet R
  december 15, 2015 at 7:21 pm

  Ik doe graag mee omdat ik die Maruti schoenen zo mooi vind en ook wel een paar wil uitkiezen! Ik vond wel niet welke foto ik moest delen op Instagram, zou het kunnen dat die er nog niet opstaat? Ik deelde wel al via facebook!

 • Reply
  Kathelijne
  december 16, 2015 at 8:33 am

  Ik ontdekte net dat er een gat in één van de zolen van mijn schoenen zit, bij dit weer geen leuke ontdekking 😉 Aangezien ik maar 3 paar schoenen heb, kan ik dus best snel een nieuw paar gebruiken. Net als jij, kom ik met mijn twee kleine koters niet altijd makkelijk tot in een winkel, een bon van een webwinkel zou mij nu dus ideaal uitkomen.

 • Reply
  Liesbets
  december 16, 2015 at 1:06 pm

  Omdat ik schoenen verslijt gelijk ne zot… En omdat ik zot ben van schoenen 😉
  De bon zou dus meer dan welkom zijn.

  Groetjes.

 • Reply
  Joke Lamaire
  december 16, 2015 at 2:31 pm

  Ik heb nieuwe sneakers/bottines nodig om te gaan werken. Leuke schoenen trouwens, die Maruti’s. Dus zo een paar platte schoenen om te gaan werken, ideaal moment om te winnen. 🙂

 • Reply
  Davine_V
  december 17, 2015 at 10:53 am

  Omdat mijn zwangere voetjes dringend nood hebben aan mooie platte schoenen voor de feesten en omdat ze de perfecte maruti’s verkopen die reeds uitverkocht waren in maastricht. Dank je Lobke!

 • Reply
  liese
  december 17, 2015 at 7:52 pm

  mijn schoenencollectie is een ramp. Nadat mijn winterschoenen het enkele weken geleden begaven loop ik rond op oude all stars. Ze zien er niet uit en zijn aan vervanging toe maar ik vind nergens schoenen die ik leuk genoeg vind om mijn winterschoenen te vervangen!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.