So Baggy: wat zit er in mijn handtas?

IMG_0710
Het is Internationale Dag van de Handtas vandaag! Hoera! Speciaal voor deze feestelijke dag, deel ik graag mijn handtas en wat er in mijn handtas zit! Eén keer per jaar koop ik een nieuwe handtas voor mijzelf, vorig jaar was dat op een marktje in Marrakech. Maar toen ik leuke webshop So Baggy leerde kennen en deze Burkely Wieske cognac tas spotte, was ik meteen smoorverliefd! Sinds een maand zijn Wieske en ik onafscheidelijk! Ze is echt een toptas want ik ben veel onderweg met mijn laptop en die kan ik er makkelijk in kwijt!

So Baggy verdient een plaatsje onder onze leuke webshops want ze zijn toch echt wel anders dan anders! Christopher en Kel kopen quasi alles online: kledij, juwelen, electro, boeken, zelfs onze hometrainer werd online gekocht! Hun portefeuilles en tassen daarentegen kochten ze toch nog steeds offline omdat ze daarvoor onze favoriete webstek nog niet gevonden hadden. “Dan starten we die toch zelf?,” dachten ze! Zo zijn ze begonnen met een collectie aan handtassen & portefeuilles, en ze zijn gaandeweg hun gamma aan het uitbreiden met allerlei soorten tassen zoals toilettassen, laptoptassen, smartphone covers, …en daar kunnen wij alleen maar heel erg blij van worden!

Maar wat zit er nu in mijn handtas? Net als mijn collega’s deel ik graag de inhoud van mijn handtas en dat zegt naar het schijnt veel over een vrouw, haha!

IMG_0709

Wat is onmisbaar in mijn tas?

 • Mijn telefoonoplader en oortjes heb ik altijd en overal bij!
 • Migrainepilletjes heb ik ALTIJD bij!
 • Make-up tasje met lippenstift, BB-crème, nagelriemcrème, klein flesje parfum, deodorant en mijn haarborstel
 • Notitieboekjes, ik moest maar eens op een idee komen onderweg
 • Mijn iPhone
 • Mijn bankbakje om onderweg mijn rekening te kunnen checken of betalingen te doen
 • Mijn echte agenda (ja, dat heb ik nog!)
 • Al mijn klantenkaarten heb ik aan een ring gehangen, erg handig als je aan de kassa staat en plots moet zoeken naar die ene klantenkaart, altijd bij de hand zo!
 • Een tabletje voor de kids voor als ik ze ergens ‘stil’ moet houden als we staan te wachten of op restaurant zitten.
 • Mijn portemonnee, een klein portemonneetje voor mijn klein geld en mijn sleutels

Wat is er onmisbaar in jullie handtas?

BAG00300_grande
Benieuwd hoe je je tas nog beter kan organiseren? Dan kom je op de blog van So Baggy te weten hoe je dat doet! Het handtassen ABC vond ik ook leuk om eens te lezen.

Op deze Internationale dag van de Handtas heb ik nog meer goed nieuws, want ik mag een cadeaubon van 25 euro bij SO BAGGY weggeven aan iemand van jullie! 

Wat moeten jullie hiervoor doen?
1. Laat in een reactie hieronder weten wat waarom jij dringend nood hebt aan een nieuwe handtas!
2. Like onze Facebookpagina en die van So Baggy en deel deze blogpost!
3. Maandag maak ik de winnaar bekend via onze Facebookpagina!

Veel succes! En alle andere handtastips zijn zeker welkom!

Leuke Wereld maakt alleen reclame voor merken die passen bij onze leefwereld. Zo helpen we elkaar een beetje vooruit, het is maar dat jullie het weten ;-).

39 thoughts on “So Baggy: wat zit er in mijn handtas?

 1. Een handig zakje om mijn sleutels in op te bergen (subtiel aan de binnenkant) want ik ben altijd mijn autosleutels en andere sleutels aan het zoeken tot groot jolijt van mijn gezelschap :-).

 2. Mijn roze handtas kan echt niet meer nu het kouder wordt! En ik heb op de site van So Baggy al een paar mooie exemplaren gezien <3

 3. Oh leuk.
  Handtassen, een echte verslaving. Mijn oma had een handtassenwinkel dus mijn liefde ervoor zit in de genen!
  Ik ben net gestart als kersverse ergotherapeut en zou wel nog een goede tas kunnen gebruiken voor al mijn materiaal dus ik waag me zeker een kansje!

 4. Met lowbudgettrouw (nog een beetje hush hush) in het verschiet en versleten purse on my side tijd voor een nieuw exemplaar, deze so baggy actie is weerom de opportuniteit om mijn wedding nog iets meer lowbudget te maken 😉

 5. Het zou leuk zijn om dit te winnen want ik ben nog steeds op zoek naar een groot exemplaar om ook wat schoolspullen in te stoppen.
  Het is intussen half oktober en heb nog geen tijd gehad om op zoektocht te gaan. Het is immers een moeilijke keuze. Maar zag hier al leuke dingen op de site.

 6. Een super handige app vind ik Fidme. Je kan hierop al je klantenkaarten inscannen en hebt zo die hele bos kaarten niet meer nodig. Spaart wat gewicht en volume uit in die prachtige handtas van jou.

 7. Hallo! Ik heb vooral nood aan een handtas omdat ik sinds de kindjes vooral rugzakken schijn te dragen! Zou een aangename afwisseling zijn! 🙂

 8. Omdat ik naast mijn fulltime job studeer, een lief heb én bovendien ook heel wat sociale contacten te onderhouden heb vind ik amper de tijd om degelijk te gaan shoppen voor een leuke, budgetvriendelijke handtas waar ook mijn laptop in kan. Kortom, een handtas van So Baggy (zoals de prachtige Burkely Wieske Cognac) zou mijn leven heel wat makkelijker maken. Please, Pretty Please!? 🙂

 9. Liefde op het eerste zicht met deze handtas! Ho jong, die zou zo mooi bij mijn nieuwe hot fashion botjes met ‘froesjen’ passen (lees: frindge ?). Groot genoeg om alle dagelijkse dingen in te steken, én nog plaats genoeg voor mijn babyspulletjes die ik aan het haken ben voor mijn metekindje. The lucky bastard!

 10. Misschien voor een handtas als de Wieske handtas, eens een handtas die zo mooi is dat ik hem niet meer overal achterlaat 😉 (en dat ik mijn dochter Wieze Wieseke noem is misschien een voorteken?!? 🙂 )

 11. waarom? Echt, er is nooit een reden nodig voor een nieuwe handtas, een nieuwe handtas kan gewoon altijd. 🙂 Je verhaal over de kaarten aan de ring vind ik wel subliem. Prik je dan een gaatje erin met een perforator of lukt dat niet?

 12. Oh my, zo een opgeruimde handtas. Die van mij is een grote chaos ;p zelfs met alle kleine zakjes en tasjes om te organiseren blijft ze rommelig.
  Waarom ik graag een nieuwe handtas wil? Wel, sinds ik naai heb ik enkel nog maar handtassen gemaakt en geen enkele meer gekocht (al meer dan 2 jaar niet!). En hoe gek ik ook ben op mijn zelfgenaaide tassen, ik zou wel nog eens een oerdegelijke en mooie handtas kunnen gebruiken. En die van So Baggy zijn prachtig!

 13. Een nieuwe handtas is altijd een feestje! So baggy heeft enkele mooie tassen in hun gamma. Ohhhh…
  Handig die klantenkaarten met een ring. Maar nog handiger is de app Stocard of Fidme.

 14. Hé, dat van die klantenkaarten had ik ook al ergens gelezen. Zeer handige tip. Zelf nog niet toegepast.
  En ik heb een paar trouwfeesten het komende jaar waar ik wel wil pronken met een nieuwe clutch.

 15. Waarom? Omdat ik een vrouw ben! En omdat mijn huidige handtas slijt vertoont aan de handvaten.
  Wat ik niet kan missen is een klein ritstasje met nagelknipper+vijl, handcreme, vochtige doekjes, lippenbalsem en oordoppen. Vooral dat laatste is een must. Voor buitenshuis slapen en te veel lawaai of gewoon voor op een te luidruchtig feestje. Als je dat niet standaard in je handtas hebt, dan vergeet je dat mee te nemen. O, en een reservepaar, want die vriend van mij vergeet dat wel altijd 😉

 16. In mijn handtas zitten er steeds papieren zakdoekjes! Ik heb eens nood aan een nieuwe met een lang hengsel, veel handiger als je ook nog eens twee kinderen moet meenemen. Ik doe dus graag mee!

 17. Wat een mooie tas! Ik wel die cadeaubon wel winnen;). Want mijn huidige handtas is te klein en bijna versleten. En het is al lang geleden dat ik laatst een nieuwe kocht…
  Verder heb ik ook ongeveer hetzelfde op zak als jij 🙂

 18. Met een peuter, die nu bijna kleuter gaat worden, heb ik definitief afscheid kunnen nemen van de verzorgingstas. Laat dat markt wel dat ik plots nood heb aan en ander soort handtassen (lees: vooral grotere om al het gerief van ons pruts in te steken) nodig heb. vroeger kon mijn handtas niet klein genoeg zijn, maar nu met een kindje ben ik een halve verhuis firma geworden :p

 19. Ik heb geen nood aan een nieuwe handtas dus ik ding niet mee naar de 25 EUR maar ik wou wel even zeggen dat het idee van alle klantenkaarten te bundelen aan één ringetje echt geniaal is! Ik ga dat sebiet ook eens proberen doen.

 20. Ik heb ook een echte agenda. Als ik alles in mijn gsm zou opslaan, zou ik de helft van mijn afspraken vergeten. En ik geef het toe, zo’n gevoel van papier in je handen, daar hou ik gewoon enorm veel van.

 21. Ik “moet” niet echt een nieuwe handtas hebben, want mijn oude kan nog best een rondje mee.
  Toch zou ik heeeeel graag willen winnen, want een dame heeft nooit genoeg handtassen, toch? De ‘Burkely Victoria Hobo cognac’ staat me best wel aan 😉
  Komt ook mooi uit dat ik volgende week jarig ben! Dan kan ik mezelf eens trakteren, in plaats van altijd eerst aan de kinderen te denken…

 22. Dringend een handtas nodig? Eigenlijk niet. Maar aangezien ik geen schoenenverslaving heb (zoals vele vrouwen), maar wel een handtassenverslaving, kan er wel ééntje bij :-).

  Dat ideetje van je kaarten aan een ringetje te hangen is inderdaad super!

 23. Liked & shared voor mijn lieve vriendin die beetje verslaafd is aan handtassen en ik graag wil verrassen met deze leuke cadeaubon 😉

 24. Als vrouw heb je zo af en toe nood aan een nieuwe handtas…
  Ik heb binnenkort een trouwfeest en zoek daarvoor nog een gepaste handtas dus ik waag graag mijn kans 🙂

 25. Mijn favo-handtas heeft onlangs een close encounter gehad met onze kater zijn klauwen en is tot mijn groot verdriet niet meer bruikbaar. Een nieuw favo-exemplaar zou dus zeker welkom zijn 🙂

 26. Ik waag graag mijn kans omdat ik deze cadeaubon zeer nuttig zou besteden …
  Binnenkort geeft mijn zoon een feest omdat hij 1 jaar getrouwd is en graag zou ik hiervoor een nieuwe outfit en nieuwe handtas aankopen ….

 27. Ik ben eigenlijk nog op zoek naar een kleine crossbody voor deze herfst/winter en dit zou dus wel perfect zijn! Jouw tip voor de klantenkaartjes ga ik ook maar even toepassen, ziet er inderdaad handig uit! Oh, en ik heb ook nog een “echte” agenda.

 28. Ik heb er eentje nodig omdat mijn mooie grote handtas die ik 3 jaar geleden (!!) in Egypte na hele tijd intensief gebruik nu echt volledig versleten is. De verstevingingsringen aan de handgrepen zijn eraf en de rits is halfweg al los gescheurd , dus de handtas gaapt nu steeds een stuk open.

  Zelfs mijn man heeft vorige week geopperd dat ik echt wel eens een nieuwe tas moet gaan kopen.
  (ik like de FB pages onder naam Ellen Cornelis)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.